Дубаи Билети и Турнеи

Дубаи Билети и Турнеи Кои билети и тури да се купат во Дубаи? Секоја година, околу 14 милиони туристи ја посетуваат Дубаи, град кој секоја година најавува нова туристичка атракција на светот. Во тоа спаѓа највисоката зграда во светот, најголемиот закрит ски-центар, најдолгото водно клизалиште, најголемиот парк со цветови и најголемата рамка, сите овие стратегиски … Read +++

4×4 пустинска сафари турнеја во Дубаи

Цени и билети за 4x4 пустинско сафари во Дубаи

4×4 пустинска сафари турнеја во Дубаи 4×4 пустино сафари во Дубаи; (Кликни за да ги видиш цените на сафарито); една од најзабавните активности меѓу нештата што може да се прават во Дубаи е доживувањето на сафари во пустината со возила на четири тркала. Турите за сафари во пустината не се состојат само од самиот сафари, … Read +++

Билет за Бурџ Калифа

Билети за Бурџ Калифа, како да купите билет за Бурџ Калифа

Влезници за Бурџ Халифа Влезници за Бурџ Халифа; обезбедете го вашето влегување со купување на билет тука. Адреса: Даунтаун Дубаи, Обединети Арапски Емирати. Како да стигнете: Дали постои јавен превоз? Бурџ Халифа се наоѓа во срцето на Даунтаун Дубаи. Зградата има два одделни влеза. Влезот за туристички посети е во трговскиот центар Дубаи Мол. Можете … Read +++