Влезници за Сикстинската Kапела

Влезници за Сикстинската капела

Влезници за Сикстинската капела Влезници за Сикстинската капела; ( За да влезете во Систинската капела, треба да купите билет за Ватиканските музеи овде. ) Адреса / локација: Познатата Систинска капела се наоѓа во Апостолската палата на папата во Ватиканската држава и е едно од местата кои мора да се видат во Ватиканските музеи. Официјалното име … Read +++

Билет за влез во Колосеум

Билет за влез во Колосеум. брз влез без да се чека Колосеум и Римски форум

Билет за влез во Колосеум Билет за влез во Колосеум – Ќе најдете различни видови билети и долги линии за билети за Колосеум. Поради овие причини, се препорачува однапред да го купите вашиот билет за влез во Колосеум. „Тука“ можете да ги видите цените и безбедно да резервирате. Влезот е бесплатен за посетителите под 18 години … Read +++

Билет за влез во музејот на Ватикан

Скалите на музеите на Ватикан во влезот и излезот

Билет за влез во музејот на Ватикан Билет за влез во музејот на Ватикан; ( билети за прескокнување на редот тука за брз влез ) или ( придружете се на водени тури од тука ). Ватиканските музеи и Сикстинската капела се главни културни и туристички дестинации на Рим, кои прикажуваат обемна и непроценлива колекција на … Read +++

Прескокни ги линиските билети во Рим

Билети за прескокнување на линијата во Италија и Рим: Музеи на Ватикан, Систинска капела, базилика Свети Петар, Колосеум, Римски форум, Пантеон.

Прескокни ги линиските билети во Рим Прескокни-ги-линиските-билети-во-Рим; во последниве години, Рим доживеа невидено ниво на туристички метеж. Долгите линии за билети, некогаш видени само во Музеите на Ватикан, сега се вообичаена глетка на други големи атракции како што се Колосеумот, Форумот и Пантеонот. Особено во Ватикан и Колосеум, времето на чекање во линиите за билети … Read +++