Цени и трошоци во Париз

Цени и трошоци во Париз

Цени и трошоци во Париз Цени и трошоци во Париз; Цените во Париз генерално се околу 120 % повисоки отколку во Скопје. Дополнително, цените за изнајмување се повисоки за 480 отсто, трошоците за ручек и вечера се за 165 отсто повисоки отколку во Скопје. На лице кое живее во Париз му требаат најмалку 950 € … Read +++