Билети за Ајфеловата кула

купете и резервирајте билети за Ајфеловата кула за брзо влегување, цени на билетите, работно време и како да одите со метро

Билети за Ајфеловата кула Билети за Ајфеловата кула: Address; (кликнете за да ги видите цените и да купите билет) Или проверете подолу дали има достапен билет за вашиот датум; Адреса; Шампионат на Марс, 5 авенија Анатоле, Франција, 75007 Париз. Превоз со метро; 1- Одете на линијата 6 за станицата „Бир Хакем“, а потоа пешачете околу 10 … Read more