Билети за палатата Алхамбра

каде да купите билет за палатата Алхамбра

Билети за палатата Алхамбра Билети за палатата Алхамбра; На ограничен број посетители им е дозволено да влегуваат во палатата Алхамбра секој ден за да ја заштитат палатата од прекумерната влажност предизвикана од човекот. И покрај до 12.000 посетители дневно во екот на сезоната, во продажба се само 6600 билети. Повеќето билети се распродадени 3 месеци однапред. … Read +++