4×4 пустинска сафари турнеја во Дубаи

Цени и билети за 4x4 пустинско сафари во Дубаи

4×4 пустинска сафари турнеја во Дубаи 4×4 пустинска сафари турнеја во Дубаи; (Кликнете за цените) ;Една од најпријатните активности меѓу работите што треба да се прават во Дубаи е да се доживее сафари во пустината со возила со погон на четири тркала. (Цени за билети за Бурџ Калифа). Пустинските сафари тури не се состојат само … Read more

Билет за Бурџ Калифа

Билети за Бурџ Калифа, како да купите билет за Бурџ Калифа

Билет за Бурџ Калифа Билет за Бурџ Калифа; (видете ги цените на билетите овде за да влезете без чекање) Речиси е неопходно да се купат билети за Бурџ Калифа однапред бидејќи е многу тешко да се најде билет за денот или часот што го сакате. Во текот на пролетта, зимата и есента билетите се распродадени … Read more