4×4 пустинска сафари турнеја во Дубаи

Цени и билети за 4x4 пустинско сафари во Дубаи

4×4 пустинска сафари турнеја во Дубаи 4×4 пустино сафари во Дубаи; (Кликни за да ги видиш цените на сафарито); една од најзабавните активности меѓу нештата што може да се прават во Дубаи е доживувањето на сафари во пустината со возила на четири тркала. Турите за сафари во пустината не се состојат само од самиот сафари, … Read +++

Билет за Бурџ Калифа

Билети за Бурџ Калифа, како да купите билет за Бурџ Калифа

Влезници за Бурџ Халифа Влезници за Бурџ Халифа; обезбедете го вашето влегување со купување на билет тука. Адреса: Даунтаун Дубаи, Обединети Арапски Емирати. Како да стигнете: Дали постои јавен превоз? Бурџ Халифа се наоѓа во срцето на Даунтаун Дубаи. Зградата има два одделни влеза. Влезот за туристички посети е во трговскиот центар Дубаи Мол. Можете … Read +++