Влезници за Сикстинската Kапела

Влезници за Сикстинската капела

Влезници за Сикстинската капела Влезници за Сикстинската капела; (За да влезете во Сикстинската капела, треба да купите влезен билет за музеите на Ватикан овде). Адреса / локација; познатата Систинска капела е во „Апостолската палата“ на папата во државата Ватикан и едно од местата што мора да се видат во ватиканските музеи. Официјалното име на оваа … Read +++

Билет за влез во Колосеум

Билет за влез во Колосеум. брз влез без да се чека Колосеум и Римски форум

Билет за влез во Колосеум Билет за влез во Колосеум – Ќе најдете различни видови билети и долги линии за билети за Колосеум. Поради овие причини, се препорачува однапред да го купите вашиот билет за влез во Колосеум. „Тука“ можете да ги видите цените и безбедно да резервирате. Влезот е бесплатен за посетителите под 18 години … Read +++

Билет за влез во музејот на Ватикан

Скалите на музеите на Ватикан во влезот и излезот

Билет за влез во музејот на Ватикан Билет за влез во музејот на Ватикан; купете ги вашите билети за брз влез овде за да влезете брзо на овој линк или придружете се на водени групни тури овде на овој линк. Музеите на Ватикан и Сикстинската капела се водечка културна и туристичка атракција во Рим, со … Read +++

Прескокни ги линиските билети во Рим

Билети за прескокнување на линијата во Италија и Рим: Музеи на Ватикан, Систинска капела, базилика Свети Петар, Колосеум, Римски форум, Пантеон.

Прескокни ги линиските билети во Рим Прескокни-ги-линиските-билети-во-Рим; во последниве години, Рим доживеа невидено ниво на туристички метеж. Долгите линии за билети, некогаш видени само во Музеите на Ватикан, сега се вообичаена глетка на други големи атракции како што се Колосеумот, Форумот и Пантеонот. Особено во Ватикан и Колосеум, времето на чекање во линиите за билети … Read +++