Kostoja e transplantit të flokëve me metodën FUE | DHI

Last Updated on 12 Korrik 2023 by TT

Kostoja e transplantit të flokëve me metodën FUE | DHI

(Kjo faqe ueb është përgatitur për të promovuar Anatolia Hair Clinic, një nga klinikat më të mira të transplantit të flokëve në Stamboll. Ju mund të plotësoni formularin e mëposhtëm për të mësuar koston e saktë për transplantin e flokëve tuaj.) 

Trajtimi i mbjelljes së flokëve, i cili u aplikua për herë të parë në Shtetet e Bashkuara në vitin 1952, tani po kryhet me teknika shumë të avancuara. Ndër këto teknika, veçohen dy metoda që japin rezultatet më të mira dhe natyrale janë; FUE dhe DHI. Nëse jeni duke planifikuar transplant flokësh, mos harroni të plotësoni formularin e kontaktit më poshtë për konsultim falas. Përndryshe, mund të vazhdoni të lexoni për të mësuar në lidhje me teknikat e transplantimit.

FORMULARI I KONSULTIMIT FALAS;

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Emri dhe mbiemri
Cili është plani juaj?
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Metoda e karburantit dhe kostoja

Metoda FUE (ekstraksioni i njësisë folikulare); në të gjitha metodat, zona kryesore e donatorëve është rajoni i shpinës. Në metodën FUE, flokët në zonën ku do të transplantohen rrënjët shkurtohen në 1 mm përpara mbjelljes së flokëve. Në zonën që do të transplantohet aplikohet anestezi lokale. Më pas graftet hiqen një nga një nga zona e dhuruesit. Gjatë kryerjes së kësaj, përdoret një pajisje “mikromotor” ose “punch manual“. Teknika FUE është një nga metodat e aplikuara gjerësisht në mbarë botën. Bëhen prerje të holla për mbjelljen e shartimeve të marra nga zona dhuruese dhe përgatitet zona e mbjelljes. Kjo metodë ka eliminuar disa nga disavantazhet e teknikës FUT, e cila është një metodë më e vjetër.

fue tekniği saç ekim maliyeti ne kadardır?

Cilat janë avantazhet e metodës FUE?

Metoda FUE është më e favorshme se teknika e mëparshme FUT. Përparësitë e tij janë se shërohet shpejt, nuk ndjen dhimbje gjatë operacionit dhe nuk lë gjurmë në lëkurën e kokës.

Sa është kostoja e metodës FUE?

Kostoja e mbjelljes së flokëve me metodën FUE është më e ulët se teknika DHI, e cila është një metodë më e re. Faktori kryesor që përcakton koston është numri i folikulave të flokëve që do të transplantohen. Kostoja e këtij operacioni në Anatolia Hair Clinic varion ndërmjet 1900 € – 2600 €. Ky çmim përfshin 3 netë akomodim në hotel me 4 yje, mëngjese, transferta dhe një turne qytet gjysmë ditor falas.

Pse Turqia?

Nëse pyesni pse duhet të bëj një transplant flokësh në Turqi, përgjigja është se Turqia është vendi më i specializuar dhe më i përballueshëm në këtë fushë. Çdo vit, 1 milion njerëz vizitojnë Turqinë për transplantin e flokëve.

Çfarë është metoda Saffire FUE?

Kjo teknikë u zhvillua për të rritur suksesin e metodës FUE. Kanalet në lëkurën e kokës hapen me grupe maje safiri, si rezultat ndodh më pak dëmtim i indeve dhe procesi i shërimit është më i shpejtë.

safir fue ve dhi saç ekimi fiyatları

Teknika dhe Kostoja e DHI

DHI (Direct Hair Transplant); Teknika DHI është një fazë e avancuar e metodës FUE dhe është zgjidhja më e re dhe më e avancuar e aplikuar aktualisht në botë. Në metodën DHI, graftet e flokëve hiqen manualisht me një stilolaps njëpërdorimësh të krijuar posaçërisht (choi pen implanter). Me këtë metodë, gjakderdhja në lëkurën e kokës është minimale. Përveç kësaj, ky mjet i lejon ekspertët të rregullojnë këndin e flokëve në mënyrën më të përshtatshme, transplantimi i flokëve mund të bëhet më intensivisht në zona të ngushta dhe të arrihet një rezultat më natyral. Teknika DHI është gjithashtu më e favorshme për sa i përket shëndetit të përgjithshëm, sepse në çdo seancë përdoren gjilpëra dhe kapëse të disponueshme. Procedura e kryer me anestezi lokale është pa dhimbje. Ju mund t’i ktheheni aktiviteteve tuaja normale vetëm disa ditë pas procedurës dhe brenda muajve të ardhshëm fillon cikli i rritjes së flokëve.

dhi yöntemi ile saç ekim fiyatı nedir? Hangisi iyidir?

Cilat janë avantazhet e metodës DHI?

Përparësitë më të rëndësishme të teknikës DHI janë se mund të transplantohet intensivisht në zona më të vogla, flokët e transplantuar janë më të përhershëm dhe shërohen më shpejt me më pak gjakderdhje.

Sa kushton metoda DHI?

Kostoja e teknikës DHI është pak më e lartë sepse kërkon më shumë ekspertizë dhe përdoren më shumë mjete speciale. Kostoja e tij varion nga 2200 € – 2900 € në varësi të numrit të sharteqeve që do të mbillen. Ky çmim përfshin një qëndrim 3 netë në një hotel me 4 yje, mëngjes, transferta dhe një turne falas gjysmë ditor në qytet.

Cila metodë është më pa dhimbje?

Të dyja metodat janë pa dhimbje pasi kryhen me anestezi lokale.

Cila metodë jep rezultate më të mira dhe natyrale?

Duke qenë se është metoda më inovative, teknika DHI jep rezultate më të suksesshme dhe më natyrale. Megjithatë, mund të mos jetë i përshtatshëm për çdo pacient. Mund të mësoni disponueshmërinë dhe statusin e çmimit duke plotësuar formularin e mëposhtëm.

dhi tekniği mi yoksa fue yöntemi mi daha iyi ve başarılı sonuç verir, en acısız hangisi?

Krahasimi i DHI dhe FUE; avantazhet dhe disavantazhet:

 METODA DHI
 METODA FUE
 • Transplantimi me një fazë dhe më pak invaziv
 • Kontroll i plotë për drejtimin dhe këndin e flokëve
 • Shkalla e qëndrueshmërisë është më e lartë
 • Lë më pak shenja
 • Pamje më natyrale
 • Në një seancë mund të transplantohen 1500-2000 folikula flokësh
 • Rimëkëmbja në 3 ditë
 • Transplanti me dy faza dhe më invaziv
 • Më pak kontroll i drejtimit dhe këndit të flokëve
 • Flokët kanë një shkallë më të ulët të qëndrueshmërisë
 • Lë më shumë gjurmë
 • Pamje më pak natyrale
 • 4000-4500 folikula flokësh mund të transplantohen në një seancë
 • Shërimi në 6 ditë

KONSULTIM FALAS; ÇMIMI dhe SHQYRTIMI

Klinika e mbjelljes së flokëve “ANATOLIA HAIR CLINIC TURKEY”, të cilën ne po e promovojmë në këtë faqe, është një nga klinikat më të mira të mbjelljes së flokëve në Stamboll. Anatolia Hair Clinic është një institucion i miratuar dhe i certifikuar në fushën e turizmit shëndetësor nga Ministria e Shëndetësisë e Republikës së Turqisë dhe BOOKIMED (International Health Tourism Platform).

Plotësoni formularin e mëposhtëm për të zbuluar se cila metodë është më e përshtatshme për ju dhe koston e transplantimit të flokëve. Konsultimi juaj do të bëhet nga Anatolia Hair Clinic.

Anatolia Hair Clinic ndodhet në spitalin Acıbadem Altunizade;

Acıbadem Altunizade Hizmetinizde! - Bugünün önünde... HAYAL GÜCÜNÜN ÖTESİNDE

FORMULARI I KONSULTIMIT

Nëse plotësoni formularin dhe bëni transplantin e flokëve në Anatolia Hair Clinic, mund të përfitoni nga një turne falas private në qytetin e Stambollit me një guidë të licencuar.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Emri dhe mbiemri
Cili është plani juaj?
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Kjo faqe është përgatitur për të prezantuar alternativat e turizmit shëndetësor në Turqi dhe nuk përmban asnjë këshillë mjekësore dhe interes tregtar.

This post is also available in: Türkçe English Español Deutsch Français Italiano Português Magyar Svenska Nederlands Polski 日本語 한국어 简体中文 Ελληνικα Suomi Čeština Română Norsk bokmål Български Indonesia српски Ukrainian Català Русский Dansk Eesti Latviešu Lietuvos македонски Malti Slovenčina Slovenščina

Leave a Comment