Входни билети в Лондон

Last Updated on 13 април 2024 by TT

Входни билети в Лондон

Входни билети в Лондон; (щракнете, за да видите билетите и цените) по-долу изброяваме 6-те най-важни туристически атракции, които да посетите по време на пътуването си до Лондон. Тъй като има голямо търсене на тези туристически обекти, може да срещнете дълги опашки за билети в билетните каси. Ако искате да влезете бързо, без да чакате на опашките за билети, можете да резервирате или закупите билета си предварително, като щракнете върху връзките по-долу. Продажбите на билети се извършват чрез най-сигурния портал за продажба на билети в света „getyourguide“.

harry potter warner studio giriş bileti ücreti

  1. Входни билети в Лондон за; Хари Потър Warner Bros Studios
  2. Входни билети в Лондон за; London Eye 
  3. Входни билети в Лондон за; Кулата на Лондон
  4. Входни билети в Лондон за; Музей на Мадам Тюсо
  5. Входни билети в Лондон за; Обиколка с лодка по река Темза
  6. Входни билети в Лондон за; Обсерваторията Шард

londra madam tussaud müzesi giriş bileti fiyatları

Други билети без опашка и обиколки в Лондон

londra tekne turu bilet ücreti

Още билети без опашка и обиколки в Лондон

По-долу са цените за вход в музеи и атракции в Лондон, както и цените за обиколки с екскурзовод в британски лири. Тези цени са за 2022 г. и може да има малки актуализации през годината.

  1. Цени на обиколката за Harry Potter Studios, £94
  2. London Eye, цена на входните билети, £32,5
  3. Лондонската кула, цени за входен билет, £29,90
  4. Музей на мадам Тюсо, входна такса, £33,50
  5. Разходка с корабче по река Темза, цени на билетите; £14
  6. Входна такса за обсерваторията Shard, £28

the shard ve london eye dönmedolap bilet ücreti

Защо трябва да закупя входните билети предварително?

За да не чакате на дълги опашки за билети и да не се връщате уморени от почивката си, ще бъде полезно да уредите билетите си предварително. Възможно е да има дълги опашки пред билетните каси на музеите, особено през високите сезони, на официални празници и през почивните дни. Не винаги е възможно да се предвиди този проблем. Някои музеи са определили квота за разрешените дневни посетители и билетите може да свършат. Поради тази причина би било разумно да закупите предварително вашите „онлайн билети“, известни като „прескачане на опашка“ или „бърз вход“, които ви позволяват да влезете бързо, без да чакате на касата. Цените на входните билети за скорост могат да варират от музей до музей. Въпреки че цените понякога са същите като цената в касата, понякога може да бъде добавена такса за обслужване.

This post is also available in: Türkçe English Español Deutsch Français Italiano Português Magyar Svenska Nederlands Polski 日本語 한국어 简体中文 العربية Ελληνικα Suomi Čeština Română Norsk bokmål עברית हिन्दी Indonesia فارسی српски ไทย Ukrainian Albanian Català Русский Dansk Eesti Latviešu Lietuvos македонски Malti Slovenčina Slovenščina

Вашият коментар