Најдобрите 10 буџетски хотели под 100€ во центарот на Париз

Last Updated on 13 август 2023 by TT

Најдобрите 10 буџетски хотели под 100€ во центарот на Париз

Сите сонуваат за Париз – градот на светлините, љубовта и историјата. Но, престојот тука не мора да го исцеди вашиот джеп. Погледнете ги нашите препораки за десетте најдобри буџетски хотели во центарот на Париз, кои се исписани под 100€.

Paris'te enkonomik ve merkezi oteller listesi

paristeki merkezi ucuz oteller
Hotel Victoria Paris

10 најдобри и најевтини централни хотели во Париз

  1. Hotel Paradis – Овој хотел е вистинско мало рајско место. Локацијата е идеална, а соодношението цена-качество е извонредно.
  2. Hotel Marignan – Доколку сакате да уживате во автентичен париски стил, Marignan е токму за вас. Во близина е до Луврот и Нотр Дам.
  3. Hotel Bastille Speria – На неколку чекори од операта Bastille, овој хотел ви нуди комфор и одлична локација.
  4. Hotel Prince Albert – Елегантно и удобно место каде што можете да се релаксирате после долгиот ден на обиколка низ градот.
  5. Hotel Rivoli – Со изглед кон знаменитата улица Rivoli, овој хотел ќе ви даде вистинско париско искуство.
  6. Hotel Esmeralda – Поставен покрај реката Сена, овој хотел е перфектен за романтични вечери.
  7. Hotel Chopin – На тихата улица Passage Jouffroy, Chopin е идеален за оние кои сакаат спокоен престој.
  8. Hotel Victoria Paris – Современ и стилен, Victoria ви нуди сѐ што ви треба за вашата следна авантура во Париз.
  9. Hotel Audran – Најдобрите кафулења и ресторани се само неколку чекори подалеку. Audran е вашата идеална база за истражување.
  10. Hotel Cosmos – Со топла и пријателска атмосфера, Cosmos ќе ве накара да се почувствувате како дома.

parisin merkezinde kalınacak uygun fiyatlı otel, hostel, apart

При резервација, уверете се дека сте провериле сите понуди и попусти, за да го добиете најдоброто за вашите пари. Исто така, уверете се дека сте ги прочитале рецензиите за секој од овие хотели за да знаете што може да очекувате.

најдобри алтернативи за економско сместување во центарот на Париз
Hotel Bastille Speria Paris

10 најдобри и најевтини централни хотели во Париз

Ако планирате евтино сместување во Париз, треба да го земете предвид следново при изборот на вашиот хотел:

  • Локација: Транспортот во Париз е прилично лесен, но ако преферирате хотел блиску до главните туристички области, ќе заштедите време и нема да трошите дополнително на превоз.
  • Удобности: Погодностите што ги нуди хотелот може директно да влијаат на цената. На пример, хотелите со појадок обично можат да бидат малку поскапи, но ако не сакате да појадувате наутро, можете да изберете ваков тип на хотели.
  • Осврти: Можете да добиете идеја за квалитетот и услугите на хотелот ако ги погледнете критиките и оценките на гостите кои претходно престојувале во овој хотел.
цените на буџетските и централните хотели во Париз
Hotel Paradis

Забелешка: Цените и достапноста може да се менуваат во зависност од сезоната и тековните промоции. Секогаш проверувајте ја официјалната веб-страница на хотелот или контактирајте директно со нив за најсовремени информации.

This post is also available in: Türkçe English Español Deutsch Français Italiano Português Magyar Svenska Nederlands Polski 日本語 한국어 简体中文 العربية Ελληνικα Suomi Čeština Română Norsk bokmål Български עברית हिन्दी Indonesia فارسی српски ไทย Ukrainian Albanian Català Русский Dansk Eesti Latviešu Lietuvos Malti Slovenčina Slovenščina

Leave a Comment