Најдобрите 10 буџетски хотели под 100€ во центарот на Париз

Најдобрите 10 буџетски хотели под 100€ во центарот на Париз

Најдобрите 10 буџетски хотели под 100€ во центарот на Париз Сите сонуваат за Париз – градот на светлините, љубовта и историјата. Но, престојот тука не мора да го исцеди вашиот джеп. Погледнете ги нашите препораки за десетте најдобри буџетски хотели во центарот на Париз, кои се исписани под 100€. 10 најдобри и најевтини централни хотели … Read +++

Билет за метро во Париз

билет за париско метро, типови, цена, најповолни, картички и цени со попуст

Билет за метро во Париз Цените на билетите за метрото во Париз се разликуваат во зависност од видот на билетите; има “еднократни, дневни, неделни или месечни неограничени” билети и картички за попуст. Цената за еден билет за метро во Париз, познат како билет T+ ticket, е 2.10€ (јануари 2024). Овој билет овозможува патување во зоните … Read +++

Билети за Дизниленд во Париз

прескокнете ги билетите за Дизниленд Париз

Билети за Дизниленд во Париз Билети за Дизниленд во Париз; (Специјални билети за влез без чекање на редиците). Дизниленд Париз е забавен парк кој се наоѓа во квартот „Chessy“, на 32 километри од Париз. Има два посебни тематски паркови, хотели, можности за шопинг и јадење и терен за голф. Првиот и оригинален од двата тематски … Read +++

Влезни билети за палатата Версај

билети за брз влез за палатата и градините Весај

Влезни билети за палатата Версај Влезни билети за палатата Версај / Chateau de Versailles; Цените на билетите за палатата, градините, опции за 1 или 2 денови се движат од 21-65 € (2024). Ако сакате да влезете без да чекате во редот за билети (понекогаш траењето на чекањето трае до 1 час), можете да купите „билет … Read +++

Билети за Ајфеловата кула

купете и резервирајте билети за Ајфеловата кула за брзо влегување, цени на билетите, работно време и како да одите со метро

Билети за Ајфеловата кула Билети за Ајфеловата кула: Address; (кликнете за да ги видите цените и да купите билет)  Или проверете подолу дали има достапен билет за вашиот датум; Адреса; Шампионат на Марс, 5 авенија Анатоле, Франција, 75007 Париз. Превоз со метро; 1- Одете на линијата 6 за станицата „Бир Хакем“, а потоа пешачете околу 10 минути. … Read +++

Билети за музејот Лувр

Билети за музејот Лувр. влезна цена без чекање

Билети за музејот Лувр Билети за музејот Лувр (кликнете за да ги видите цените на брзите влезници); Adrese: 75058 Parīze (1. rajons). Tālrunis: +33 (0) 140 20 53 17. Darba laiks, 2024: Katru dienu no 09:00 līdz 18:00, slēgts otrdienās. Slēgts 01.01, 01.05 un 25.12. Piektdienās atvērts līdz 21:45. Sabiedriskais transports: Metro līnijas 1 un 7, … Read +++

Прескокни ги линиските билети во Париз

Како да резервирате и купите билети за брз влез во Париз за Лувр, музеј, Ајфелова кула, Версајската палата и турнеја со брод во реката Сена

Прескокни ги линиските билети во Париз Прескокни ги линиските билети во Париз; Париз последните две години искуси несебичен туристички нафрл на посетители. Долгите редови за билети, кои порано се гледаа само кај Торнот на Ајфел и Лувр музејот, сега се видливи и при обиласците на реката Сена, Версајскиот дворец и влезот во Дизнејленд, со време … Read +++

Цени и трошоци во Франција

Цени и трошоци во Франција

Цени и трошоци во Франција Цени и трошоци во Франција; Цени и трошоци во Франција; цените во Франција генерално се за приближно 133 % повисоки отколку во Македонија. Дополнително, трошоците за изнајмување се 418 отсто, а трошоците за ручек и вечера се за 234 отсто повисоки отколку во Македонија. На лице кое живее во Франција … Read +++

Цени и трошоци во Париз

Цени и трошоци во Париз

Цени и трошоци во Париз Цени и трошоци во Париз; Цените во Париз генерално се околу 120 % повисоки отколку во Скопје. Дополнително, цените за изнајмување се повисоки за 480 отсто, трошоците за ручек и вечера се за 165 отсто повисоки отколку во Скопје. На лице кое живее во Париз му требаат најмалку 950 € … Read +++