Билети за музејот на палатата Топкапи

Билети за музејот на палатата Топкапи

Билети за музејот на палатата Топкапи Билети за музејот на палатата Топкапи; сместен во комплекс од 700.000 квадратни метри, Топкапи Палатата е еден од најголемите музеј-палати во светот. Влезните билети за Топкапи Палатата се достапни на билетарниците во првиот двор. Сепак, особено во врвната сезона, редиците за билети можат да се прошират надвор од дворот, … Read +++