Bileta e Hyrjes në Pallatin Topkapi

biletë hyrëse e shpejtë dhe zbritje në grup për Pallatin Topkapi dhe Haremin. Orari i hapjes

Bileta e Hyrjes në Pallatin Topkapi, 2024 Bileta e Hyrjes në Pallatin Topkapi; Biletat e hyrjes për Pallatin Topkapi; i vendosur në një kompleks prej 700.000 metrash katrorë, Pallati Topkapi është një ndër pallatet-muze më të mëdha në botë. Biletat e hyrjes për Pallatin Topkapi janë të disponueshme në sportelet e biletave të vendosura në … Read +++