Biletat dhe Turat në Dubai

Biletat dhe Turat në Dubai Cilat bileta dhe tura duhet të blihen në Dubai? Çdo vit, pothuajse 14 milionë turistë vizitojnë Dubai, një qytet që pothuajse çdo vit njofton botën për një atraksion të ri turistik. Kjo përfshin ndërtesën më të lartë në botë, qendrën më të madhe të brendshme të skive, rrëshqitësen më të … Read +++

Biletat e Burj Khalifa

Biletat e Burj Khalifa, si të blini bileta për Burj Khalifa

Biletet e Hyrjes në Burj Khalifa Biletat e Burj Khalifa; siguroni hyrjen tuaj duke blerë  biletën tuaj këtu. Adresa: Downtown Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe. Si të arrini aty: A ka transport publik? Burj Khalifa ndodhet në zemrën e Distriktit të Downtown Dubai. Ndërtesa ka dy hyrje të ndara. Hyrja për vizitorët ndodhet brenda Qendrës … Read +++

Biletat e London Eye

bileta më e lirë e hyrjes në Londër dhe si të blini biletën në internet

Biletat e London Eye Biletat e London Eye; adresa dhe vendndodhja; Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, Londër (bregu jugor i lumit Thames). Biletat e hyrjes së shpejtë (pa pritur në linjën e biletave); Mund të prisni deri në 2 orë për të blerë biletat tuaja nga arka për të hipur në London Eye … Read +++

Biletat e hyrjes në Nju Jork

kapërceni biletën e linjës dhe hyrjen e shpejtë në NYC për Statuja e Lirisë, Muzeu 9/11, Empire States, Summit One, Mama...

Biletat e hyrjes në Nju Jork Biletat e hyrjes në Nju Jork; ju mund t’i blini me siguri biletat tuaja të hyrjes në internet nga lidhjet e mëposhtme për 4 atraksionet turistike të rëndësishme që duhet vizituar gjatë një udhëtimi në Nju Jork. Nëse dëshironi të hyni shpejt pa pritur në radhë të gjata biletash, … Read +++

Skip the line bilets në Romë

si të rezervoni dhe blini bileta të hyrjes së shpejtë në Romë për Muzeun e Vatikanit, Kapelën Sistine, Panteonin, Koloseun dhe Forumin Romak dhe Bazilikën e Shën Peters

Skip the line bilets në Romë Skip the line bilets në Romë; Turizmi hyrës në Romë po përjeton një intensitet të paparë me efektin e pandemisë. Radhët e gjata të biletave, të cilat dikur shiheshin në Muzetë e Vatikanit dhe Kapelën Sistine, tani shihen edhe në hyrje të Koloseut, Forumit dhe Panteonit. Prandaj, është shumë … Read +++