Skip the line bilets në Romë

Last Updated on 13 Prill 2024 by TT

Skip the line bilets në Romë

Skip the line bilets në Romë; vitet e fundit, Roma ka përjetuar një nivel të paprecedentë të mbingarkesës turistike. Linjat e gjata të biletave, dikur shiheshin vetëm në Muzetë e Vatikanit, tani janë një pamje e zakonshme në atraksione të tjera kryesore si Koloseu, Forumi dhe Panteoni. Veçanërisht në Vatikan dhe Koloseum, koha e pritjes në linjat e biletave mund të zgjasë deri në tre orë. Për të shmangur radhët e gjata në këto vende, ju mund të “blini biletat tuaja në internet këtu”. Në këtë mënyrë, ju mund të hyni shpejt në këto vende të njohura, pa mundimin e pritjes në radhë që mund të përfshijnë qindra njerëz.

roma'da vatican müzesi ve colosseum için skip the line biletleri

Rezervoni / blini biletat tuaja skip the line në Romë

Blini biletat tuaja nga lidhjet më poshtë, përmes “getyourguide“, portalit më të sigurt të shitjes së biletave në botë.

colosseum için skip the line, hızlı giriş bileti

Vërejtje; biletat tuaja të hyrjes do të dërgohen në adresën tuaj të emailit ose në telefonin celular. Ju do të mund të hyni në muze duke e treguar atë në hyrje. Faqja jonë e internetit nuk është përgjegjëse për shitjen e biletave dhe shërbimet pas shitjes.

This post is also available in: Türkçe English Español Deutsch Français Italiano Português Magyar Svenska Nederlands Polski 日本語 한국어 简体中文 العربية Ελληνικα Suomi Čeština Română Norsk bokmål Български עברית हिन्दी Indonesia فارسی српски ไทย Ukrainian Català Русский Dansk Eesti Latviešu Lietuvos македонски Malti Slovenčina Slovenščina

Leave a Comment