Udhërrëfyes privat turistik për Muzetë e Vatikanit

Last Updated on 5 Qershor 2024 by TT

Udhërrëfyes privat turistik për Muzetë e Vatikanit

Udhërrëfyes privat turistik për Muzetë e Vatikanit; nëse jeni të interesuar të vizitoni Muzetë e Vatikanit me një udhërrëfyes privat dhe të licencuar që flet shqip ose gjuhë të tjera, ju lutemi na kontaktoni përmes formularit më poshtë. Udhërrëfyesi ynë do të përgjigjet brenda 24 orëve me çmimet dhe detajet. Çmimi: Tarifa për një udhërrëfyes privat në Romë zakonisht varion nga 50 deri në 80 € për orë. Për më tepër, ky shërbim ju lejon të shmangni radhën e biletave dhe të hyni direkt në muze.

Kontaktoni për një udhërrëfyes privat në Vatikan

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
vatikan müzesi turu
Radha e biletave për të blerë biletën e hyrjes

Udhërrëfyes privat turistik për Muzetë e Vatikanit

 1. TOUR 1, Muzetë e Vatikanit, Kapela Sistine (3 orë dhe hyrje e shpejtë)
 2. TOUR 2, Muzetë e Vatikanit, Kapela Sistine dhe Bazilika e Shën Peters (4 orë dhe hyrje e shpejtë)
 3. TOUR 3, Muzetë e Vatikanit, Kapela Sistine, Koloseu dhe Forumi Romak (7 orë dhe hyrje e shpejtë)
 4. TOUR 4 (për pasagjerët e lundrimit nga Civitavecchia) Muzetë e Vatikanit, Kapela Sistine dhe një turne panoramik i ndonjë gjëje (9 orë dhe hyrje e shpejtë)
 5. TOUR 5, Turne në këmbë për 3 orë; Sheshi Navona, Panteon, Shkapat Spanjolle, Shatërvani Trevi

özel vatikan müzesi turu

Muzetë e Vatikanit me guidë turistike private (detaje)

TOUR 1 (3 orë) – Muzetë e Vatikanit dhe Kapela Sistine me një udhërrëfyes privat turistik

 • Vendi dhe orët e takimit; ju mund të takoheni në hyrje të muzeve dhe mund të vendosni orën e takimit së bashku me udhërrëfyesin tuaj.
 • Hyrja e shpejtë duke anashkaluar linjat e gjata të biletave; po
 • Vendet për të parë; skulpturat, pikturat dhe kryeveprat e tjera më emblematike nga periudha e rilindjes dhe kohët e lashta. Dhomat Raphael, Muzeu i Egjiptit Gregorian, Fronet Papale, Galeria e Hartave, Muzeu Pio Clamentin, Pinacoteca Vaticana, Kapela Sistine…
 • Udhërrëfyesi turistik; udhëzues zyrtar me licencë

türk rehberle özel vatikan turu

TOUR 2 (4 orë) – Muzetë e Vatikanit, Kapela Sistine dhe Bazilika e Shën Pjetrit me një guidë turistike private

 • Vendi dhe orët e takimit; ju mund të takoni me guidën tuaj hyrjen e muzeut dhe mund të vendosni orën e takimit së bashku me udhërrëfyesin tuaj.
 • Biletat e hyrjes së shpejtë; po
 • Vendet për të parë; skulpturat, pikturat dhe kryeveprat e tjera më emblematike nga periudha e rilindjes dhe kohët e lashta. Dhomat Raphael, Muzeu i Egjiptit Gregorian, Fronet Papale, Galeria e Hartave, Muzeu Pio Clamentin, Pinacoteca Vaticana, Kapela Sistine, Sheshi i Shën Pjetrit dhe brenda Bazilikës së Shën Pjetrit.
 • Udhërrëfyesi turistik; guidë turistike profesionale me licencë

türkç rehberle vatikan müzesi turu

TOUR 3 (7 orë) – Muzetë e Vatikanit, Kapela Sistine, Koloseu dhe Forumi Romak me një guidë turistike private

 • Vendi dhe orët e takimit; ju mund të takoni me guidën tuaj hyrjen e biletave të Vatikanit ose në hyrje të Koloseut. Ju mund të vendosni orën e takimit së bashku me udhëzuesin tuaj.
 • Mënyra e transportit; të gjitha pamjet dhe muzetë do të shihen duke ecur, por ju mund të merrni një taksi ose metro midis Vatikanit dhe Koloseut.
 • Kohë e lirë; ju mund të keni një orë kohë të lirë për të ngrënë një drekë dhe për të pushuar.
 • Biletat e hyrjes së shpejtë; po
 • Vendet për të parë; skulpturat, pikturat dhe kryeveprat e tjera më emblematike nga periudha e rilindjes dhe kohët e lashta. Dhomat Raphael, Muzeu i Egjiptit Gregorian, Fronet Papale, Galeria e Hartave, Muzeu Pio Clamentin, Pinacoteca Vaticana, Kapela Sistine, brenda Koloseumit, zona e Forumit Romak (Harku i Kostandinit, Harku i Titit, Kodra Palatine, Tempulli i Saturnit etj.).
 • Udhërrëfyesi turistik; guidë turistike e autorizuar me licencë

türkçe vatikan müzeleri turu

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

This post is also available in: Türkçe English Español Deutsch Français Português Magyar Svenska Nederlands Polski 日本語 한국어 简体中文 العربية Ελληνικα Suomi Čeština Română Norsk bokmål Български עברית हिन्दी Indonesia српски Ukrainian Català Русский Dansk Eesti Slovenčina Slovenščina

Leave a Comment