Bileta e hyrjes në Koloseum

Bileta e hyrjes në Koloseum + Forumi Romak

Bileta e hyrjes në Koloseum Bileta e hyrjes në Koloseum –Do të gjeni lloje të ndryshme biletash dhe linja të gjata biletash për Koloseun. Për këtë arsye, rekomandohet të blini paraprakisht biletën tuaj të hyrjes në Kolose. Këtu mund të shihni çmimet dhe të rezervoni në mënyrë të sigurt. Hyrja është pa pagesë për vizitorët … Read +++

Biletat e Kapelës Sistine të Vatikanit

duke blerë udhë të shpejtë, kaloni biletën e linjës për në Kapelën Sistine

Biletat e Kapelës Sistine të Vatikanit (Për të hyrë në Kapelën Sistine ju duhet të blini biletën e hyrjes për Muzetë e Vatikanit këtu). Adresa / vendndodhja; Kapela e famshme Sistine është në “Pallatin Apostolik” të Papës brenda Shtetit të Vatikanit dhe një nga vendet që duhet parë në Muzetë e Vatikanit. Emri zyrtar i … Read +++

Udhërrëfyes privat turistik për Muzetë e Vatikanit

Udhërrëfyes privat turistik për Muzetë e Vatikanit

Udhërrëfyes privat turistik për Muzetë e Vatikanit Udhërrëfyes privat turistik për Muzetë e Vatikanit; dhe me licencë që flet anglisht ose gjuhë të tjera, ju lutemi na kontaktoni përmes formularit të kontaktit më poshtë. Udhëzuesi ynë i disponueshëm turistik do të përgjigjet brenda 24 orëve me çmimet dhe detajet. Çmimi; tarifa e udhëzimit privat në Romë … Read +++

Bileta e hyrjes në Muzeun e Vatikanit

Biletat e hyrjes në Muzeun e Vatikanit

Bileta e hyrjes në Muzeun e Vatikanit Bileta e hyrjes në Muzeun e Vatikanit; bleni këtu biletat tuaja për hyrje të shpejtë pa radhë në këtë lidhje ose bashkohuni me ture të udhëhequra në grup këtu në këtë lidhje. Muzeumet e Vatikanit dhe Kapela Sistine janë destinacioni kryesor kulturor dhe turistik i Romës, me një koleksion të … Read +++

Skip the line bilets në Romë

si të rezervoni dhe blini bileta të hyrjes së shpejtë në Romë për Muzeun e Vatikanit, Kapelën Sistine, Panteonin, Koloseun dhe Forumin Romak dhe Bazilikën e Shën Peters

Skip the line bilets në Romë Skip the line bilets në Romë; Turizmi hyrës në Romë po përjeton një intensitet të paparë me efektin e pandemisë. Radhët e gjata të biletave, të cilat dikur shiheshin në Muzetë e Vatikanit dhe Kapelën Sistine, tani shihen edhe në hyrje të Koloseut, Forumit dhe Panteonit. Prandaj, është shumë … Read +++