10 Hotele Buxhetore Qendrore në Paris Nën 100€

10 Hotele Buxhetore Qendrore në Paris Nën 100€: Një Udhëzues për Udhareshqiptarët

10 Hotele Buxhetore Qendrore në Paris Nën 100€ Paris është një qytet i magjepsur, një destinacion që shumë duan ta vizitojnë, por ndonjëherë kostoja mund të jetë një pengesë. Për ata udhëtarë që kërkojnë të përfitojnë nga qyteti pa shpenzuar një pasuri, këtu janë 10 prej hoteleve më të mira buxhetore që ofrojnë një ndjenjë … Read +++

Bileta e Metrosë së Parisit

bileta e metrosë së parisit, llojet, çmimi, kartat më të favorshme, kartat me zbritje dhe çmimet

Bileta e Metrosë së Parisit, 2024 Çmimet e biletave të metrosë së Parisit ndryshojnë sipas llojeve të biletave; ka bileta “biletë e vetme, ditor, javor ose mujor pa kufizime” dhe karta zbritje për kalime. Çmimi për një biletë të vetme të metrosë së Parisit, e njohur si biletë T+ ticket, është 2.10€ (Janar 2024). Kjo … Read +++

Biletat e Disneyland Paris

kaloni biletat e linjës për Disneyland Paris

Biletat e Disneyland Paris Biletat e Disneyland Paris; (Bileta speciale për të hyrë pa pritur në radhë). Disneyland Paris është një park argëtimi i vendosur në lagjen Chessy, 32 km nga Parisi. Ka dy parqe tematike të veçanta, hotele, mundësi për blerje dhe ngrënie dhe një fushë golfi. I pari dhe origjinali nga dy parqet … Read +++

Biletat e hyrjes për Pallatin e Versajës

Kapërceni biletën hyrëse dhe çmimin për Pallatin e Versajës në Paris

Biletat e hyrjes për Pallatin e Versajës Biletat e hyrjes për Pallatin e Versajës, / Chateau de Versailles (Ju mund të rezervoni biletën tuaj të hyrjes dhe transportin këtu); Place d’Armes, 78000 Versailless, Francë. Tarifa e hyrjes; çmimet e biletave për pallatin, kopshtet, opsionet për 1 ose 2 ditë variojnë nga 21-65 € (2024). Si … Read +++

Biletat për Kullën Eifel

blini dhe rezervoni biletat e kullës Eifel për të hyrë shpejt, çmimet e biletave, orët e hapjes dhe si të shkoni me metro

Biletat për Kullën Eifel Biletat për Kullën Eifel: (kliko për të parë çmimet dhe për të blerë bileta) Ose kontrolloni më poshtë nëse ka biletë të disponueshme për datën tuaj; Adresa; Champ de Mars, 5 Avenue Anatole, Francë, 75007 Paris. Transporti me metro; 1- Merrni linjën 6 për stacionin “Bir Hakem”, më pas ecni rreth 10 … Read +++

Biletat e Muzeut të Luvrit

Biletat e Muzeut të Luvrit, hyrje në linjë

Biletat e Muzeut të Luvrit Bileta e Muzeut të Louvre (Musée du Louvre) / (blerje biletë hyrje të shpejtë këtu për të shmangur orët e pritjes në radhët e biletave). Adresa: 75058 Paris (1er Arrondissement). Telefoni: +33 (0) 140 20 53 17. Orari i hapjes (2024): Hapur çdo ditë nga ora 09:00 deri në 18:00, … Read +++

Kapërceni biletat e linjës në Paris

Si të rezervoni dhe blini bileta të hyrjes së shpejtë në Paris për Luvrin, Muzeun, Kullën Eifel, Pallatin e Versajës dhe turne me varkë në lumin Seine

Kapërceni biletat e linjës në Paris Kapërceni biletat e linjës në Paris; Paris ka përjetuar një rrjedhje të pa-precedentë turistësh gjatë dy viteve të fundit. Radhë të gjata për bileta, që dikur shiheshin vetëm në Kullën Eifel dhe Muzeun e Lovarit, tani shihen gjithashtu në udhëtime me anije në Lumën Seine, Pallatin e Versajesit dhe … Read +++

Kapërceni biletat e linjës në Paris

Si të rezervoni dhe blini bileta të hyrjes së shpejtë në Paris për Luvrin, Muzeun, Kullën Eifel, Pallatin e Versajës dhe turne me varkë në lumin Seine

Kapërceni biletat e linjës në Paris Kapërceni biletat e linjës në Paris; Parisi po përjeton një intensitet të paprecedentë në historinë e tij me efektin e pandemisë. Radhët e gjata të biletave, të cilat dikur shiheshin vetëm në Kullën Eifel dhe Muzeun e Luvrit, tani shihen edhe në lundrimet me varka dhe për Pallatin e … Read +++

Çmimet dhe kostot në Francë

Çmimet dhe kostot në Francë

Çmimet dhe kostot në Francë Çmimet dhe kostot në Francë; Çmimet në Francë në përgjithësi janë afërsisht 100% më të larta se në Shqipëri. Kostot e qirasë janë 210 % më të larta… shpenzimet e drekës dhe darkës janë 183% më të shtrenjta se në Shqipëri. Një person që jeton në Francë ka nevojë për … Read +++

Çmimet dhe kostot në Paris

Çmimet dhe kostot në Paris. shpenzimet e udhëtimit, restorant, birrë, kafe, ushqim, taksi, biletë metro..

Çmimet dhe kostot në Paris Çmimet dhe kostot në Paris; Çmimet në Paris në përgjithësi janë afërsisht 95 % më të shtrenjta se në Tiranë. Gjithashtu, çmimet e qirave janë 282%, shpenzimet e drekës dhe darkës janë 186% më të shtrenjta se në Tiranë. Një person që jeton në Paris ka nevojë për të paktën … Read +++