Kapërceni biletat e linjës në Paris

Last Updated on 12 Janar 2024 by TT

Kapërceni biletat e linjës në Paris

Kapërceni biletat e linjës në Paris; Parisi po përjeton një intensitet të paprecedentë në historinë e tij me efektin e pandemisë. Radhët e gjata të biletave, të cilat dikur shiheshin vetëm në Kullën Eifel dhe Muzeun e Luvrit, tani shihen edhe në lundrimet me varka dhe për Pallatin e Versajës. Në këtë pikë, është shumë e rëndësishme të blini paraprakisht biletën tuaj online duke paguar një tarifë të vogël shërbimi për të hyrë shpejt në muze. Vetëm kështu mund të hyni shpejt pa pritur në radhët e biletave të qindra vizitorëve.

Rezervoni biletat e linjës suaj për në Louvre, Eiffel dhe Versajë

Ju mund t’i blini biletat tuaja në lidhjet e mëposhtme, përmes getyourguide, portalit më të sigurt të shitjes së biletave në botë.

Eyfel Kulesi bilet sırası

Shënim; bileta juaj do të dërgohet në adresën tuaj të emailit ose në celular dhe ju do të mund të hyni në muzetë që e tregojnë atë në hyrje. Faqja jonë e internetit nuk është përgjegjëse për shitjen e biletave dhe shërbimeve.

This post is also available in: Türkçe English 简体中文 العربية Čeština Български Català

Leave a Comment