Çmimet e transplantit të flokëve në Turqi

Last Updated on 16 Korrik 2023 by TT

Çmimet e transplantit të flokëve në Turqi

Çmimet e transplantit të flokëve në Turqi; kjo faqe është përgatitur për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja në lidhje me transplantin e flokëve në Turqi dhe për të promovuar “Anatolia Hair Clinic” një nga klinikat më të mira të mbjelljes së flokëve në Stamboll. Në këtë faqe do të gjeni përgjigjet për pyetjet si “pse duhet të zgjidhni Turqinë, niveli cilësor i operacioneve, pse kostoja dhe çmimet janë më të ulëta në krahasim me vendet e tjera dhe cilën klinikë flokësh të zgjidhni“. Për më tepër, ju mund të përfitoni nga një turne falas në qytet në Stamboll me një “PROGRAM FLOKË & UDHËTIM” unik. Dhe ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm për të mësuar çmimet për transplantin tuaj të flokëve;

Shënim; Për informacionin tuaj “Istanbul Hair Lab” dhe “Anatolia Hair Clinic” janë të njëjtat klinika.

FORMULARI I KONSULTIMIT FALAS;

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Emri dhe mbiemri
Cili është plani juaj?
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
tükiye'de saç ekimi
Anatolia Hair Clinic / Spitali Acıbadem

Ju lutemi vazhdoni të lexoni për të mësuar pse Stambolli është DESTINACIONI NUMËR 1 në botë për operacionet e mbjelljes së flokëve dhe pse Turqia po ofron cilësinë më të mirë të trajtimit me çmimet më ekonomike.

Informacioni i mëposhtëm nuk është rekomandim ose këshillë mjekësore. Më poshtë mund të gjeni informacione rreth metodave dhe çmimeve më të fundit të mbjelljes së flokëve. Përveç kësaj, nëse plotësoni formularin në fund të faqes do t’ju përgjigjet nga ANATOLIA HAIR CLINIC, një nga klinikat më të mira të flokëve në Stamboll dhe do të mësoni se sa transplante do t’ju duhen, cila do të jetë kostoja dhe çmimi i saktë për trajtimin tuaj.

türkiyede saç ekimi ve ücetsiz şehir turu

Pse duhet të zgjidhni Turqinë për transplantin e flokëve?

Ka disa arsye për këtë; Turqia është një nga vendet e para në botë që ka filluar operacionet e mbjelljes së flokëve. Prandaj, ajo ka mjekë të shumtë me përvojë të lartë të specializuar në këtë fushë. Përveç kësaj, standardet e larta të klinikave dhe çmimet e përballueshme e kanë bërë Turqinë destinacionin kryesor në botë në këtë fushë. Në Turqi ka rreth 1500 qendra të mbjelljes së flokëve dhe rreth 1.000.000 pacientë nga e gjithë bota vizitojnë çdo vit për mbjelljen e flokëve. Metodat më inovative të transplantimit të flokëve si “teknologjia mikro safir” dhe “transplantimi i flokëve të parruar” aplikohen me sukses në Turqi.

Pse transplantimi i flokëve kushton më lirë në Turqi?

Për shkak të zhvlerësimit të lirës turke, jo vetëm mbjellja e flokëve, por edhe shumë produkte dhe shërbime janë më të lira në Turqi. Një arsye tjetër është konkurrenca mes klinikave të shumta.

Sa kushton transplantimi i flokëve në Turqi?

Ka disa faktorë që përcaktojnë çmimet e transplantit të flokëve në Turqi; mjekun, cilësinë e klinikës, teknikën e mbjelljes së flokëve dhe numrin e transplanteve që do të transplantohen. Për të dhënë një çmim mesatar, çmimet variojnë nga 1500 € deri në 3500 € në varësi të numrit të 2000, 3000, 4000 dhe 5000 shartesave.

türkiyede saç ekimin maliyeti ne kadardır?

METODAT MË MË TË MIRA TË TRANSPLANTIT TË FLOKËVE

Teknika FUE

Kjo është një nga teknikat më të hershme që përdoret ende dhe zhvillohet vazhdimisht. Folikujt e qimeve të marra një nga një nga zona dhuruese me ndihmën e një aparati “Micromotor” ose “manual punch” vendosen në zonat e dëshiruara pas disa proceseve. Avantazhi i tij është se nuk lë gjurmë dhe shërohet shpejt.

Çmimi i teknikës FUE

Kostoja varion nga 1900 € në 2300 €

DHI (Transplantim i drejtpërdrejtë i flokëve)

Është një nga teknikat më të reja. Folikulat e flokëve të mbledhura me metodën FUE transplantohen me një stilolaps të veçantë. Avantazhi i kësaj metode është se procedura kërkon kohë më të shkurtër, jep rezultate më të mira dhe lejon transplantim të dendur.

Çmimi i teknikës DHI

Kostoja varion nga 1900 € në 2300 €

Teknika Sapphire FUE

Kjo teknikë është metoda më e re e zhvilluar për të rritur suksesin e metodës FUE. Meqenëse kanalet në lëkurën e kokës hapen me grupe maje safiri, ai krijon më pak dëmtime të indeve sesa tehet e çelikut dhe procesi i shërimit është më i shpejtë. Me këtë metodë mund të aplikohen shpejt mbjelljet prej 2000, 3000, 4000 dhe 5000 sharte.

2000, 3000, 4000, 5000 graft fiyatı ne kadardır?

Çmimi i teknikës Sapphire

Kostoja varion nga 1900 € në 2300 €

Transplanti i flokeve të parruara

Me këtë teknikë të re, as zona që do të hiqet dhe as zona që do të transplantohet nuk duhet të rruhet. Në pamje të parë, transplantimi i flokëve është i pakuptueshëm ose tërheq më pak vëmendje se metodat e tjera.

Çmimet për transplantin e flokëve të pa rruar

Kostoja varion nga 1750 € në 2150 €

APLIKACIONET TJERA

Transplanti i flokeve per femra

Transplantimi i flokëve mund të bëhet tek femrat me të njëjtat metoda dhe teknika të reja. Tek femrat, suksesi maksimal arrihet me humbje minimale të indeve me metodën FUE.

türkiyede bayan saç ekimi ücreti

Çmimet e transplantit të flokëve për femra

Kostoja varion nga 1700 € në 2100 €

Transplantimi i mjekrës dhe mustaqeve

Boshllëqet në zonën e mjekrës dhe mustaqeve, të cilat janë të trashëguara ose jo, mund të lyhen me metodën FUE. Për këtë, graftet merren nga zona e gjoksit ose e flokëve si dhurues. Falë teheve me majë safiri, arrihet një rikuperim i shpejtë me humbje minimale të indeve.

Çmimet për transplantin e mjekrës dhe mustaqeve

Kostoja varion nga 1200 € në 1500 €

Transplantimi i vetullave

Hollimi i vetullave mund të ndodhë për shkak të moshës ose sëmundjeve të ndryshme. Graftet e marra nga flokët transferohen në zonën e vetullave me një stilolaps me majë safiri. Për shkak të vështirësisë së kësaj procedure, ajo duhet të kryhet nga një mjek ekspert në këtë fushë.

Çmimi për transplantin e vetullave

Kostoja varion nga 1200 € në 1500 €

CILA ËSHTË KLINIKA MË E MIRË E TRANSPLANTIT TË FLOKËVE NË TURQI?

anatolia hair clinicDo të ishte joreale të thuhet se ka vetëm një klinikë më të mirë midis qindra klinikave të transplantit të flokëve në Turqi. Sepse çdo klinikë mund të ketë standarde të ndryshme në aspekte të ndryshme. Megjithatë, ne mund t’ju rekomandojmë një nga qendrat më të mira të transplantit të flokëve në Stamboll, duke marrë parasysh shumë kritere; ANATOLIA HAIR CLINIC.

istanbul'daki en iyi saç ekim doktoru
Anatolia Hair Clinic është brenda Spitalit Acıbadem

Anatolia Hair Clinic, e cila ka realizuar mijëra trajtime të suksesshme të mbjelljes së flokëve në 15 vjet, ndodhet në një spital shumë modern në Stamboll. AHC transplanton më shumë se 1600 pacientë çdo vit nga vende të ndryshme të botës. Klinika ka gjithashtu një duzinë ekspertësh mjekësorë që aplikojnë teknikat më të fundit të transplantimit.

Nëse plotësoni formularin e mëposhtëm, do të drejtoheni në faqen e internetit të Anatolia Hair Clinic dhe do të keni një turne privat të qytetit në Stamboll pa pagesë nëse zgjidhni AHC për trajtimin tuaj.

FORMULARI I KONSULTIMIT FALAS;

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Emri dhe mbiemri
Cili është plani juaj?
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Mohim përgjegjësie; informacioni në këtë faqe jepet vetëm për qëllime informative dhe nuk duhet të shihet si këshillë mjekësore ose trajtimi. Ne nuk kemi asnjë partneritet me mjekët apo klinikat e përmendura në faqen tonë. Ne gjithashtu nuk jemi përgjegjës për ndonjë problem shëndetësor që mund të hasni.

This post is also available in: Türkçe English Español Deutsch Français Italiano Português Magyar Svenska Nederlands Polski 日本語 한국어 简体中文 العربية Ελληνικα Suomi Čeština Română Norsk bokmål Български עברית Indonesia فارسی српски ไทย Ukrainian Català Русский Dansk Eesti Latviešu Lietuvos македонски Malti Slovenčina Slovenščina

2 thoughts on “Çmimet e transplantit të flokëve në Turqi”

Leave a Comment