Turne Ushqimore ne Stamboll

Turneu më i mirë i Gastronomisë dhe Klasa e Kulinarisë Turke

Turne ushqimore ne Stamboll Turne ushqimore ne Stamboll; jeni nga ata që mendojnë se kuzhina turke përbëhet nga qebap, döner dhe lum turk? Po sikur t’ju thoja se kemi më shumë se 100 lloje recetash qoftesh në vetëm një qytet të Turqisë? Atëherë do të dëshironit të përmirësoni vizitën tuaj në Stamboll duke marrë pjesë … Read +++

Turne Private ne Stamboll

Turne Private ne Stamboll

Turne Private ne Stamboll Turne Private ne Stamboll; nëse jeni të interesuar për një turne privat, me guidë në Stamboll në anglisht (ose një gjuhë tjetër), ju lutemi na kontaktoni duke përdorur formularin e mëposhtëm. Udhëtimet kryhen nga guida private të licencuara, duke ofruar blerjen prioritare të biletave të hyrjes në muze. Ky turne privat … Read +++

Udhërrëfyes Privat Turistik në Stamboll

Udhërrëfyes Privat Turistik në Stamboll

Udhërrëfyes Privat Turistik në Stamboll Udhërrëfyes Privat Turistik në Stamboll; nisni një udhëtim të paharrueshëm nëpër Stamboll me një udhëzues privat profesional dhe me licencë që flet anglisht. Për më shumë informacion, sugjerime të personalizuara dhe detaje mbi çmimet, ju lutem plotësoni formularin më poshtë. Nëse nuk jeni të sigurt se si të planifikoni aventurën … Read +++

Bileta e Hyrjes në Pallatin Topkapi

biletë hyrëse e shpejtë dhe zbritje në grup për Pallatin Topkapi dhe Haremin. Orari i hapjes

Bileta e Hyrjes në Pallatin Topkapi, 2024 Bileta e Hyrjes në Pallatin Topkapi; Biletat e hyrjes për Pallatin Topkapi; i vendosur në një kompleks prej 700.000 metrash katrorë, Pallati Topkapi është një ndër pallatet-muze më të mëdha në botë. Biletat e hyrjes për Pallatin Topkapi janë të disponueshme në sportelet e biletave të vendosura në … Read +++