Bileta e hyrjes në Koloseum

Bileta e hyrjes në Koloseum + Forumi Romak

Bileta e hyrjes në Koloseum Bileta e hyrjes në Koloseum –Do të gjeni lloje të ndryshme biletash dhe linja të gjata biletash për Koloseun. Për këtë arsye, rekomandohet të blini paraprakisht biletën tuaj të hyrjes në Kolose. Këtu mund të shihni çmimet dhe të rezervoni në mënyrë të sigurt. Hyrja është pa pagesë për vizitorët … Read +++