Biletat e London Eye

bileta më e lirë e hyrjes në Londër dhe si të blini biletën në internet

Biletat e London Eye Biletat e London Eye; adresa dhe vendndodhja; Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, Londër (bregu jugor i lumit Thames). Biletat e hyrjes së shpejtë (pa pritur në linjën e biletave); Mund të prisni deri në 2 orë për të blerë biletat tuaja nga arka për të hipur në London Eye … Read +++

Biletat e hyrjes në Londër

biletë hyrëse për Studiot Harry Potter, Lundrimi me varkë në Thames, Muzeu Madam Tussauds, Kështjella Windsor, The Shard.

Biletat e hyrjes në Londër Biletat e hyrjes në Londër; (Klikoni për të parë biletat dhe çmimet) më poshtë po rendisim 6 atraksionet turistike më të rëndësishme për t’u vizituar gjatë udhëtimit tuaj në Londër. Duke qenë se ka një kërkesë të madhe për këto vende turistike, mund të hasni në radhë të gjata biletash … Read +++