Biletat e Hyrjes në Pallatin Alhambra

ku të blini biletën e pallatit alhambra

Biletat e Hyrjes në Pallatin Alhambras Biletat e hyrjes në Pallatin Alhambra; një numër i kufizuar vizitorësh lejohen të hyjnë çdo ditë në Pallatin Alhambra për të mbrojtur pallatin nga lagështia e tepërt e shkaktuar nga njeriu. Pavarësisht deri në 12000 vizitorë në ditë në sezonin e lartë, vetëm 6600 bileta janë në shitje. Shumica e … Read +++

Biletat e Burj Khalifa

Biletat e Burj Khalifa, si të blini bileta për Burj Khalifa

Biletet e Hyrjes në Burj Khalifa Biletat e Burj Khalifa; siguroni hyrjen tuaj duke blerë  biletën tuaj këtu. Adresa: Downtown Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe. Si të arrini aty: A ka transport publik? Burj Khalifa ndodhet në zemrën e Distriktit të Downtown Dubai. Ndërtesa ka dy hyrje të ndara. Hyrja për vizitorët ndodhet brenda Qendrës … Read +++

Biletat e London Eye

bileta më e lirë e hyrjes në Londër dhe si të blini biletën në internet

Biletat e London Eye Biletat e London Eye; adresa dhe vendndodhja; Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, Londër (bregu jugor i lumit Thames). Biletat e hyrjes së shpejtë (pa pritur në linjën e biletave); Mund të prisni deri në 2 orë për të blerë biletat tuaja nga arka për të hipur në London Eye … Read +++

Biletat e hyrjes për Pallatin e Versajës

Kapërceni biletën hyrëse dhe çmimin për Pallatin e Versajës në Paris

Biletat e hyrjes për Pallatin e Versajës Biletat e hyrjes për Pallatin e Versajës, / Chateau de Versailles (Ju mund të rezervoni biletën tuaj të hyrjes dhe transportin këtu); Place d’Armes, 78000 Versailless, Francë. Tarifa e hyrjes; çmimet e biletave për pallatin, kopshtet, opsionet për 1 ose 2 ditë variojnë nga 21-65 € (2024). Si … Read +++

Biletat e Muzeut të Luvrit

Biletat e Muzeut të Luvrit, hyrje në linjë

Biletat e Muzeut të Luvrit Bileta e Muzeut të Louvre (Musée du Louvre) / (Kliko këtu për të hyrë pa pritur në radhë) Adres: 75058 Paris (Rajoni i 1-të). Telefon: +33 (0) 140 20 53 17. Orari i punës, 2024: çdo ditë nga 09:00 – 18:00, të martave është i mbyllur. Mbyllur më 01.01, 01.05, 25.12. … Read +++