Biletat e London Eye

Last Updated on 23 Janar 2024 by TT

Biletat e London Eye

Biletat e London Eye; adresa dhe vendndodhja; Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, Londër (bregu jugor i lumit Thames). Biletat e hyrjes së shpejtë (pa pritur në linjën e biletave); Mund të prisni deri në 2 orë për të blerë biletat tuaja nga arka për të hipur në London Eye me 36 kapsula. Nëse prenotoni “biletat online këtu” çmimi i biletës do të jetë më i lirë dhe ju hyni shpejt. Ose mund të shikoni “biletat e kombinuara këtu” dhe “Biletat e Harry Potter këtu“. Transporti; Stacioni më i afërt i metrosë është stacioni i metrosë Waterloo.

{%ALT_TEXT%}
Radha e biletave për të hipur në rrotën e ferisit London Eye

KONTROLLONI DISPONUESHMËRINË E BILETAVE, HYNI PA PRITUR

Oraret e vizitave në London Eye mund të ndryshojnë shpesh për shkak të mirëmbajtjes dhe arsyeve sezionale. Mund të kontrolloni disponueshmërinë për datat tuaja dhe të rezervoni biletën tuaj për hyrje pa pritur përmes lidhjes më poshtë.

Sa kushton çmimi i biletës?

Çmimi më i lirë i biletës është 30,5 £ për një udhëtim 30-minutësh dhe nuk i jep përparësi hyrjes. Me biletën e syrit të Londrës që blini këtu, mund të hipni për 40 minuta dhe të hyni pa pritur në radhë.

londra dönmedolabı için giriş bileti ücreti

Sa është orari i hapjes?

Rrota e Ferris Eye London është e hapur çdo ditë përveç Ditës së Krishtlindjes, 25 Dhjetor. Kohët e hapjes dhe mbylljes ndryshojnë sipas muajit. Në dimër hapet në orën 11:00 të mëngjesit dhe mbyllet në orën 18:00 të mbrëmjes, ndërsa në sezonin e lartë hapet në orën 10:00 dhe mbyllet në orën 20:30. Përveç kësaj, për shkak të mirëmbajtjes, mund të ketë ndryshime në orë me njoftim paraprak.

london eye dönme dolap bileti

Cili është stacioni më i afërt i metrosë?

“London Eye” ndodhet në këmbë nga stacionet Waterloo, Embankment, Charing Cross dhe Westminster të metrosë, me stacionin e metrosë Waterloo që është më i afërti (largo metro në Bregun e Jugut dhe është 5 minuta më këmbë).

Transporti me autobus publik

Linjat 211, 77, 81. Ndalesat e tjera janë në anën tjetër të lumit dhe janë në distancë 10-15 minuta në këmbë.

Çfarë ka për të parë aty pranë?

Kulla Big Ben dhe Dhoma e Parlamentit

Informacion i përgjithshëm “London Eye”.

London Eye Ferris Wheel, emri zyrtar i së cilës është Merlin Entertainments London Eye dhe një emër tjetër është Rrota e Milleniumit, është rrota më e madhe dhe më e lartë e Ferrisit në Evropë me një lartësi prej 135 metrash. Ndodhet në Londrën qendrore, në anën jugore të lumit Thames. Rrota e Ferris Eye London, e ndërtuar në vitin 1999, ka një diametër prej 120 metrash. Ndërsa ishte rrota e Ferrisit më e lartë në botë në vitin kur u ndërtua, ky rekord u barazua me rrotat e Ferrisit në Kinë (158 metra), Singapor (165 m) dhe Las Vegas (168 m). Por është ende më i gjati në botë midis rrotave të mbështetura të Ferris dhe ka 4 milionë vizitorë në vit. Pika më e lartë e Syrit të Londrës është një nga dy pikat nga e cila mund ta shihni Londrën nga më e larta, dhe kur hipni, mund ta shihni dhe fotografoni qytetin nga një kënd 360 gradë.

This post is also available in: Türkçe English Español Deutsch Français Italiano Português Magyar Svenska Nederlands Polski 日本語 한국어 简体中文 العربية Ελληνικα Suomi Čeština Română Norsk bokmål Български עברית हिन्दी Indonesia فارسی српски ไทย Ukrainian Català Русский Dansk Eesti Latviešu Lietuvos македонски Malti Slovenčina Slovenščina

Leave a Comment