Biletat e Disneyland Paris

kaloni biletat e linjës për Disneyland Paris

Biletat e Disneyland Paris Biletat e Disneyland Paris; (Bileta speciale për të hyrë pa pritur në radhë). Disneyland Paris është një park argëtimi i vendosur në lagjen Chessy, 32 km nga Parisi. Ka dy parqe tematike të veçanta, hotele, mundësi për blerje dhe ngrënie dhe një fushë golfi. I pari dhe origjinali nga dy parqet … Read +++