Turne Safari në Shkretëtirë 4×4 në Dubai

Çmimet dhe biletat për 4x4 Desert Safari në Dubai

Turne safari në shkretëtirë 4×4 në Dubai Safari në shkretëtirë me 4×4 në Dubai; (Kliko për të parë çmimet e safari); një nga aktivitetet më të këndshme ndër gjërat për të bërë në Dubai është përvoja e një safari në shkretëtirë me automjete me katër rrota. Turët e safari në shkretëtirë nuk përbëhen vetëm nga … Read +++

Biletat e Burj Khalifa

Biletat e Burj Khalifa, si të blini bileta për Burj Khalifa

Biletet e Hyrjes në Burj Khalifa Biletat e Burj Khalifa; siguroni hyrjen tuaj duke blerë  biletën tuaj këtu. Adresa: Downtown Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe. Si të arrini aty: A ka transport publik? Burj Khalifa ndodhet në zemrën e Distriktit të Downtown Dubai. Ndërtesa ka dy hyrje të ndara. Hyrja për vizitorët ndodhet brenda Qendrës … Read +++