Bileta e hyrjes në Muzeun e Vatikanit

Biletat e hyrjes në Muzeun e Vatikanit

Bileta e hyrjes në Muzeun e Vatikanit Bileta e hyrjes në Muzeun e Vatikanit; bleni këtu biletat tuaja për hyrje të shpejtë pa radhë në këtë lidhje ose bashkohuni me ture të udhëhequra në grup këtu në këtë lidhje. Muzeumet e Vatikanit dhe Kapela Sistine janë destinacioni kryesor kulturor dhe turistik i Romës, me një koleksion të … Read +++