Biletat dhe Turat në Dubai

Biletat dhe Turat në Dubai Cilat bileta dhe tura duhet të blihen në Dubai? Çdo vit, pothuajse 14 milionë turistë vizitojnë Dubai, një qytet që pothuajse çdo vit njofton botën për një atraksion të ri turistik. Kjo përfshin ndërtesën më të lartë në botë, qendrën më të madhe të brendshme të skive, rrëshqitësen më të … Read +++

Turne Safari në Shkretëtirë 4×4 në Dubai

Çmimet dhe biletat për 4x4 Desert Safari në Dubai

Turne safari në shkretëtirë 4×4 në Dubai Safari në shkretëtirë me 4×4 në Dubai; (Kliko për të parë çmimet e safari); një nga aktivitetet më të këndshme ndër gjërat për të bërë në Dubai është përvoja e një safari në shkretëtirë me automjete me katër rrota. Turët e safari në shkretëtirë nuk përbëhen vetëm nga … Read +++

Biletat e Burj Khalifa

Biletat e Burj Khalifa, si të blini bileta për Burj Khalifa

Biletet e Hyrjes në Burj Khalifa Biletat e Burj Khalifa; siguroni hyrjen tuaj duke blerë  biletën tuaj këtu. Adresa: Downtown Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe. Si të arrini aty: A ka transport publik? Burj Khalifa ndodhet në zemrën e Distriktit të Downtown Dubai. Ndërtesa ka dy hyrje të ndara. Hyrja për vizitorët ndodhet brenda Qendrës … Read +++