Biletat dhe Turat në Dubai

Biletat dhe Turat në Dubai Cilat bileta dhe tura duhet të blihen në Dubai? Çdo vit, rreth 14 milionë turistë vizitojnë Dubai-n, ku pothuajse çdo vit një atraksion i ri turistik shpallet për botën. Ndërtesa më e lartë në botë, rrota më e madhe e panoramës në botë, qendra tregtare më e madhe në botë, … Read more

Turne Safari në Shkretëtirë 4×4 në Dubai

Çmimet dhe biletat për 4x4 Desert Safari në Dubai

Turne safari në shkretëtirë 4×4 në Dubai Turne safari në shkretëtirë 4×4 në Dubai; (Klikoni për çmimet) ;Një nga aktivitetet më të këndshme midis gjërave që duhet të bëni në Dubai është të përjetoni safari në shkretëtirë me automjete me katër rrota. (Çmimet për biletat e Burj Khalifa). Udhëtimet e safarit në shkretëtirë nuk përbëhen … Read more

Biletat e Burj Khalifa

Biletat e Burj Khalifa, si të blini bileta për Burj Khalifa

Biletat e Burj Khalifa Biletat e Burj Khalifa; (klikoni për të parë çmimet e biletave) është pothuajse thelbësore të blini biletat e Burj Khalifa paraprakisht pasi është shumë e vështirë të gjeni një biletë për ditën ose orën që dëshironi. Gjatë pranverës, dimrit dhe vjeshtës biletat janë të shitura dhe mund t’ju ofrohen për javën … Read more