Bileta e hyrjes në Koloseum

Bileta e hyrjes në Koloseum + Forumi Romak

Bileta e hyrjes në Koloseum Bileta e hyrjes në Koloseum –Do të gjeni lloje të ndryshme biletash dhe linja të gjata biletash për Koloseun. Për këtë arsye, rekomandohet të blini paraprakisht biletën tuaj të hyrjes në Kolose. Këtu mund të shihni çmimet dhe të rezervoni në mënyrë të sigurt. Hyrja është pa pagesë për vizitorët … Read +++

Biletat e Kapelës Sistine të Vatikanit

duke blerë udhë të shpejtë, kaloni biletën e linjës për në Kapelën Sistine

Biletat e Kapelës Sistine të Vatikanit ( Për të hyrë në Kapelën Sistine duhet të blini biletë hyrjeje për Muzetë e Vatikanit këtu. ) Adresa / vendndodhja: Kapela e famshme Sistine ndodhet në Pallatin Apostolik të Papës brenda Shtetit të Vatikanit dhe është një nga vendet që duhet parë në Muzeumet e Vatikanit. Emri zyrtar … Read +++

Udhërrëfyes privat turistik për Muzetë e Vatikanit

Udhërrëfyes privat turistik për Muzetë e Vatikanit

Udhërrëfyes privat turistik për Muzetë e Vatikanit Udhërrëfyes privat turistik për Muzetë e Vatikanit; nëse jeni të interesuar të vizitoni Muzetë e Vatikanit me një udhërrëfyes privat dhe të licencuar që flet shqip ose gjuhë të tjera, ju lutemi na kontaktoni përmes formularit më poshtë. Udhërrëfyesi ynë do të përgjigjet brenda 24 orëve me çmimet … Read +++

Bileta e hyrjes në Muzeun e Vatikanit

Biletat e hyrjes në Muzeun e Vatikanit

Bileta e hyrjes në Muzeun e Vatikanit Bileta e hyrjes në Muzeun e Vatikanit; bleni këtu biletat tuaja për hyrje të shpejtë pa radhë në këtë lidhje ose bashkohuni me ture të udhëhequra në grup këtu në këtë lidhje. Muzeumet e Vatikanit dhe Kapela Sistine janë destinacioni kryesor kulturor dhe turistik i Romës, me një koleksion të … Read +++

Skip the line bilets në Romë

Biletat e linjës në Itali dhe Romë: Muzetë e Vatikanit, Kapela Sistine, Bazilika e Shën Pjetrit, Koloseu, Forumi Romak, Panteoni.

Skip the line bilets në Romë Skip the line bilets në Romë; vitet e fundit, Roma ka përjetuar një nivel të paprecedentë të mbingarkesës turistike. Linjat e gjata të biletave, dikur shiheshin vetëm në Muzetë e Vatikanit, tani janë një pamje e zakonshme në atraksione të tjera kryesore si Koloseu, Forumi dhe Panteoni. Veçanërisht në … Read +++