Biletat e Kapelës Sistine të Vatikanit

duke blerë udhë të shpejtë, kaloni biletën e linjës për në Kapelën Sistine

Biletat e Kapelës Sistine të Vatikanit (Për të hyrë në Kapelën Sistine ju duhet të blini biletën e hyrjes për Muzetë e Vatikanit këtu). Adresa / vendndodhja; Kapela e famshme Sistine është në “Pallatin Apostolik” të Papës brenda Shtetit të Vatikanit dhe një nga vendet që duhet parë në Muzetë e Vatikanit. Emri zyrtar i … Read more

Udhërrëfyes privat turistik për Muzetë e Vatikanit

Udhërrëfyes privat turistik për Muzetë e Vatikanit

Udhërrëfyes privat turistik për Muzetë e Vatikanit Udhërrëfyes privat turistik për Muzetë e Vatikanit; udhërrëfyes privat turistik për Muzetë e Vatikanit; nëse dëshironi të vizitoni Muzetë e Vatikanit së bashku me një guidë turistike private, serbisht ose në një gjuhë tjetër, ju lutemi na kontaktoni përmes formularit të kontaktit më poshtë (udhërrëfyesi ynë i disponueshëm … Read more

Bileta e hyrjes në Muzeun e Vatikanit

Biletat e hyrjes në Muzeun e Vatikanit

Bileta e hyrjes në Muzeun e Vatikanit Bileta e hyrjes në Muzeun e Vatikanit; (shikoni çmimet e biletave këtu dhe futuni pa pritur në radhën e gjatë). Muzetë e Vatikanit dhe Kapela Sistine janë atraksioni më i vlefshëm turistik dhe kulturor i Romës. Muzeu ka një koleksion të gjerë të artit, veçanërisht piktura, afreske dhe … Read more

Skip the line bilets në Romë

si të rezervoni dhe blini bileta të hyrjes së shpejtë në Romë për Muzeun e Vatikanit, Kapelën Sistine, Panteonin, Koloseun dhe Forumin Romak dhe Bazilikën e Shën Peters

Skip the line bilets në Romë Skip the line bilets në Romë; Turizmi hyrës në Romë po përjeton një intensitet të paparë me efektin e pandemisë. Radhët e gjata të biletave, të cilat dikur shiheshin në Muzetë e Vatikanit dhe Kapelën Sistine, tani shihen edhe në hyrje të Koloseut, Forumit dhe Panteonit. Prandaj, është shumë … Read more