Turne Ushqimore ne Stamboll

Turneu më i mirë i Gastronomisë dhe Klasa e Kulinarisë Turke

Turne ushqimore ne Stamboll Turne ushqimore ne Stamboll; do të dëshironit të shkoni përtej vizitës së muzeve në udhëtimin tuaj në Stamboll dhe të njihni më nga afër kulturën e vërtetë turke dhe jetën e përditshme të njerëzve? Anëtarësimi në një nga turnet e mia ushqimore është një nga mënyrat për ta përjetuar këtë. Edhe … Read +++

Udhërrëfyes Privat Turistik në Stamboll

Udhërrëfyes Privat Turistik në Stamboll

Udhërrëfyes Privat Turistik në Stamboll Udhërrëfyes Privat Turistik në Stamboll; eksploroni Stambollin me një guidë turistike private të licencuar/profesionale që flet anglisht. Për të marrë më shumë detaje, sugjerime dhe çmime, thjesht plotësoni formularin e mëposhtëm. Nëse nuk jeni të sigurt për itinerarin tuaj në Stamboll, hidhini një sy disa prej opsioneve tona të rekomanduara … Read +++

Bileta e Hyrjes në Pallatin Topkapi

biletë hyrëse e shpejtë dhe zbritje në grup për Pallatin Topkapi dhe Haremin. Orari i hapjes

Bileta e Hyrjes në Pallatin Topkapi Bileta e Hyrjes në Pallatin Topkapi; biletat e hyrjes në Pallatin Topkapı shiten në arkat në oborrin e parë të pallatit. Megjithatë, radha e biletave vërshon jashtë oborrit sidomos gjatë sezoneve të larta dhe koha e pritjes i kalon 1 orë. Nëse nuk dëshironi të prisni në radhë për … Read +++