Biletat e hyrjes në Nju Jork

Last Updated on 13 Prill 2024 by TT

Biletat e hyrjes në Nju Jork

Biletat e hyrjes në Nju Jork; ju mund t’i blini në mënyrë të sigurtë biletat tuaja të hyrjes në internet këtu për katër destinacione të rëndësishme që duhen vizituar që nuk duhen humbur gjatë udhëtimit tuaj në Nju Jork. Nëse dëshironi të anashkaloni radhët e gjata të biletave dhe të hyni shpejt, rezervoni biletat tuaja tani nëpërmjet “GetYourGuide“, një platformë e besueshme e shitjes së biletave në mbarë botën. Në këtë mënyrë, ju mund të shijoni udhëtimin tuaj pa probleme.

  1. Biletat e hyrjes së shpejtë 1Statuja e Lirisë dhe ishulli Ellis
  2. Biletat e hyrjes së shpejtë 2Ndërtesa e Empire States
  3. Kapërceni biletat e linjës 3Observatori One World
  4. Skip the line ticket 4Muzeu Përkujtimor 9/11

özgürlük heykeli giriş bileti ve Ellis Adası'na feribot bileti

Bileta të tjera skip-the-line në Nju Jork

Pse duhet ta blej biletën time paraprakisht?

Mund të ketë radhë të gjata në biletat e shumë muzeve, veçanërisht gjatë sezoneve të larta, festave, festave publike dhe fundjavave. Nuk është gjithmonë e mundur të parashikohet kjo situatë. Ndonjëherë, një numër i kufizuar vizitorësh pranohen çdo ditë në disa muze. Për këto arsye, do të jetë e dobishme të blini paraprakisht “biletën tuaj online”, e cila njihet si “kaloni linjën” dhe ju lejon të hyni shpejt pa pritur në zyrën e biletave. Biletat e linjës kanë të njëjtin çmim ndonjëherë me arkën, dhe ndonjëherë mund të paguhet një tarifë e vogël shërbimi.

moma müzesi sıra beklemeden giriş bileti

A janë të sigurta biletat online? Si do ta përdor biletën?

Pas blerjes së biletës me kartën tuaj të kreditit në “portalin e shitjes së biletave getyourguide“, biletat tuaja do të dërgohen në adresën tuaj të emailit. Do të jetë e mjaftueshme t’ia tregoni këtë biletë nga telefoni juaj celular shoqëruesit në hyrje. Faqja e internetit Travelingturks.com nuk është përgjegjëse për shitjet e biletave në internet. Këtu janë paraqitur vetëm shërbimet.

Biletat e hyrjes në Nju Jork | Kapërceni linjën e kaluar biletën e hyrjes | Shitjet e biletave në internet për Monumentin e Lirisë së Nju Jorkut dhe Ellis Isle, Empire State Building, One World Observatory, Nyc Modern Arts Museum (MoMa) dhe Muzeun Memorial 9/11…

This post is also available in: Türkçe English Español Deutsch Français Italiano Português Magyar Svenska Nederlands Polski 日本語 한국어 简体中文 العربية Ελληνικα Suomi Čeština Română Norsk bokmål Български עברית हिन्दी Indonesia فارسی српски ไทย Ukrainian Català Русский Dansk Eesti Latviešu Lietuvos македонски Malti Slovenčina Slovenščina

Leave a Comment