Групова резервация за Ватикана и Колизеума

Last Updated on 5 април 2024 by TT

Групова резервация за Ватикана и Колизеума

Групова резервация за Ватикана и Колизеума; намирането на билети за Ватиканските музеи и Колизеума в Рим може да бъде голям проблем, особено през високите сезони. Този проблем става все по-обезпокоителен с увеличаването на броя на хората. Дългите опашки за билети също се вземат предвид за закупуване на билети от касата. Можете да резервирате входни билети за Ватикана и Колизеума за дните и часовете, които желаете, индивидуално или за вашите малки или големи групи, от връзките по-долу.

Проверете наличността на билети за Ватиканските музеи;

  1. Бързи входни билети за Колизеума
  2. Групова обиколка на Ватиканските музеи, Сикстинската капела и базиликата Свети Петър (с кратък достъп до базиликатаa)
vatikan müzesine giriş için grup turları ve biletleri
Можете да избегнете дългата опашка за билети, като резервирате предварително своя билет

Колко струва аудиогид за Ватикана и Колизеума?

Можете да закупите своя аудио гид, като заплатите около 10 € на човек. Ватиканските музеи се състоят от 26 различни музея. Поради тази причина е препоръчително да посетите музея с гид на живо или поне с помощта на аудиогид. Аудио ръководствата разказват на езици като английски, френски, италиански, португалски, испански, руски, немски, китайски, корейски и ви казват само най-важните произведения на изкуството. Така можете да посетите музея за по-кратко време и като научите много ценна информация относно експонатите. От друга страна, най-практичният начин да закупите вашия аудиогид е да го купите онлайн заедно с входния си билет, а не от билетната каса.

Colosseum, Roma Forumu ve Vatikan Müzeleri'ne giriş ve özel grup için sesli rehber

Някакви частни групови обиколки за Ватикана и Колизеума?

Ако искате да посетите музея с гид на живо, можете да се присъедините към споделена група. Тези обиколки са отворени за всички и са организирани на различни езици. Можете да се присъедините към тези групи индивидуално или като група. Ако се интересувате, можем да препоръчаме следните обиколки. За регистрация е достатъчно да изберете желания брой хора при закупуване на тура от линковете по-долу. Въпреки това, дори ако сте в голяма група, има възможност да видите различни участници в групата.

  1. Обиколки на Ватиканските музеи, Сикстинската капела и базиликата Свети Петър 
  2. Екскурзии до Колизеума, Римския форум и Палатинския хълм

kolezyum, forum alanı ve paletin tepesi için grup bileti ve turları

Има ли групова отстъпка за Ватиканския музей и Колизеума?

Няма специални отстъпки или купони за групи за посещение на Ватиканските музеи, Сикстинската капела, базиликата Свети Петър, Колизеума и Римския форум. Следователно няма отстъпки за билетите, които купувате от връзките на тази страница. При някои специални условия обаче може да се приложи отстъпка или безплатен вход; Деца от 6 до 15 години и студенти от 19 до 25 години влизат с отстъпка. В допълнение, деца под 5-годишна възраст и посетители с най-малко 74% увреждане, поклонници, свещеници и тези, които идват за конгреси и семинари, могат да влизат безплатно.

vatikan müzelerine grup bilet indirimi var mı?

Мога ли да резервирам онлайн групови билети за музея на Ватикана?

Да, можете да резервирате/купите входни билети за общо 30 души, за максимум 10 възрастни, 10 тийнейджъри (6-18 години) и 10 деца (5 години и под), за Ватиканските музеи и Колизеума. За да закупите още билети, трябва да повторите процеса.

vatikan müzesi online grup bilet rezervasyonu ve satışı

This post is also available in: Türkçe English Español Deutsch Français Italiano Português Magyar Svenska Nederlands Polski 日本語 한국어 简体中文 العربية Ελληνικα Suomi Čeština Română Norsk bokmål עברית हिन्दी Indonesia فارسی српски ไทย Ukrainian Albanian Català Русский Dansk Eesti Latviešu Lietuvos македонски Malti Slovenčina Slovenščina

Вашият коментар