Rezervime në Grup për Vatikanin dhe Koloseun

Last Updated on 5 Prill 2024 by TT

Rezervime në grup për Vatikanin dhe Koloseun

Rezervime në grup për Vatikanin dhe Koloseun; gjetja e biletave për në Muzetë e Vatikanit dhe Koloseun në Romë mund të jetë një problem i madh, veçanërisht gjatë sezoneve të larta. Ky problem bëhet më shqetësues me rritjen e numrit të njerëzve. Për blerjen e biletave në arkë merren parasysh edhe radhët e gjata të biletave. Ju mund të rezervoni biletat e hyrjes në Vatikan dhe Koloseum për ditët dhe oraret që dëshironi, individualisht ose për grupet tuaja të vogla ose të mëdha, nga lidhjet e mëposhtme.

Kontrolloni disponueshmërinë e biletave për Muzetë e Vatikanit;

  1. Bileta me hyrje të shpejtë për Koloseun
  2. Turne në grup për Muzetë e Vatikanit, Kapelën Sistine dhe Bazilikën e Shën Pjetrit (me një hyrje të shkurtër në bazilikën)

 

vatikan müzesine giriş için grup turları ve biletleri
Ju mund të shmangni radhën e gjatë të biletave duke rezervuar paraprakisht biletën tuaj

Sa kushton udhëzuesi audio për Vatikanin dhe Koloseun?

Ju mund të blini udhëzuesin tuaj audio duke paguar rreth 10 € për person. Muzetë e Vatikanit përbëhen nga 26 muze të ndryshëm. Për këtë arsye, rekomandohet të vizitoni muzeun me një guidë live ose të paktën me ndihmën e një guida audio. Udhëzuesit audio rrëfejnë në gjuhë të tilla si anglisht, frëngjisht, italisht, portugalisht, spanjisht, rusisht, gjermanisht, kinezisht, koreanisht dhe ju tregojnë vetëm veprat më të rëndësishme të artit. Kështu, ju mund ta vizitoni muzeun në një kohë më të shkurtër dhe duke mësuar shumë informacione të çmuara në lidhje me pjesët. Nga ana tjetër, mënyra më praktike për të blerë udhëzuesin tuaj audio është blerja e tij në internet së bashku me biletën tuaj të hyrjes, jo nga zyra e biletave.

Colosseum, Roma Forumu ve Vatikan Müzeleri'ne giriş ve özel grup için sesli rehber

Ndonjë turne privat në grup për Vatikan dhe Koloseum?

Nëse dëshironi të vizitoni muzeun me një udhëzues të drejtpërdrejtë, mund të bashkoheni në një grup të përbashkët. Këto turne janë të hapura për të gjithë dhe organizohen në gjuhë të ndryshme. Ju mund t’i bashkoheni këtyre grupeve individualisht ose si grup. Nëse jeni të interesuar, ne mund t’ju rekomandojmë udhëtimet e mëposhtme. Për regjistrim, mjafton të zgjidhni numrin e personave që dëshironi gjatë blerjes së turneut nga lidhjet e mëposhtme. Megjithatë, edhe nëse jeni në një grup të madh, ekziston mundësia për të parë pjesëmarrës të ndryshëm në grup.

  1. Turne për Muzetë e Vatikanit, Kapelën Sistine dhe Bazilikën e Shën Pjetrit
  2. Turne për Koloseun, Forumin Romak dhe Kodrën Palatine

kolezyum, forum alanı ve paletin tepesi için grup bileti ve turları

A ka zbritje në grup për Muzeun e Vatikanit dhe Koloseun?

Nuk ka zbritje të veçanta ose kuponë për grupet për të hyrë në Muzetë e Vatikanit, Kapelën Sistine, Bazilikën e Shën Pjetrit, Koloseun dhe Forumin Romak. Prandaj, nuk ka zbritje për biletat që blini nga lidhjet në këtë faqe. Megjithatë, në disa kushte të veçanta, mund të aplikohet një zbritje ose hyrje falas; Fëmijët nga mosha 6-15 vjeç dhe studentët nga 19-25 vjeç mund të hyjnë me zbritje. Gjithashtu, fëmijët nën 5 vjeç dhe vizitorët me të paktën 74% paaftësi, pelegrinët, priftërinjtë dhe ata që vijnë për kongrese dhe seminare mund të hyjnë pa pagesë.

vatikan müzelerine grup bilet indirimi var mı?

A mund të rezervoj bileta grupore në internet për Muzeun e Vatikanit?

Po, ju mund të rezervoni / blini bileta hyrëse për një total prej 30 personash, për maksimum 10 të rritur, 10 adoleshentë (6-18 vjeç) dhe 10 fëmijë (5 vjeç e poshtë), për Muzetë e Vatikanit dhe Koloseun. Për të blerë më shumë bileta, duhet të përsërisni procesin.

vatikan müzesi online grup bilet rezervasyonu ve satışı

This post is also available in: Türkçe English Español Deutsch Français Italiano Português Magyar Svenska Nederlands Polski 日本語 한국어 简体中文 العربية Ελληνικα Suomi Čeština Română Norsk bokmål Български עברית हिन्दी Indonesia فارسی српски ไทย Ukrainian Català Русский Dansk Eesti Latviešu Lietuvos македонски Malti Slovenčina Slovenščina

Leave a Comment