10 Hotele Buxhetore Qendrore në Paris Nën 100€

10 Hotele Buxhetore Qendrore në Paris Nën 100€: Një Udhëzues për Udhareshqiptarët

10 Hotele Buxhetore Qendrore në Paris Nën 100€ Paris është një qytet i magjepsur, një destinacion që shumë duan ta vizitojnë, por ndonjëherë kostoja mund të jetë një pengesë. Për ata udhëtarë që kërkojnë të përfitojnë nga qyteti pa shpenzuar një pasuri, këtu janë 10 prej hoteleve më të mira buxhetore që ofrojnë një ndjenjë … Read +++

Turne Ushqimore ne Stamboll

Turneu më i mirë i Gastronomisë dhe Klasa e Kulinarisë Turke

Turne ushqimore ne Stamboll Turne ushqimore ne Stamboll; jeni nga ata që mendojnë se kuzhina turke përbëhet nga qebap, döner dhe lum turk? Po sikur t’ju thoja se kemi më shumë se 100 lloje recetash qoftesh në vetëm një qytet të Turqisë? Atëherë do të dëshironit të përmirësoni vizitën tuaj në Stamboll duke marrë pjesë … Read +++

Bileta e Metrosë së Parisit

bileta e metrosë së parisit, llojet, çmimi, kartat më të favorshme, kartat me zbritje dhe çmimet

Bileta e Metrosë së Parisit, 2024 Çmimet e biletave të metrosë së Parisit ndryshojnë sipas llojeve të biletave; ka bileta “biletë e vetme, ditor, javor ose mujor pa kufizime” dhe karta zbritje për kalime. Çmimi për një biletë të vetme të metrosë së Parisit, e njohur si biletë T+ ticket, është 2.10€ (Janar 2024). Kjo … Read +++

Turne Private ne Stamboll

Turne Private ne Stamboll

Turne Private ne Stamboll Turne Private ne Stamboll; nëse jeni të interesuar për një turne privat, me guidë në Stamboll në anglisht (ose një gjuhë tjetër), ju lutemi na kontaktoni duke përdorur formularin e mëposhtëm. Udhëtimet kryhen nga guida private të licencuara, duke ofruar blerjen prioritare të biletave të hyrjes në muze. Ky turne privat … Read +++

Udhërrëfyes Privat Turistik në Stamboll

Udhërrëfyes Privat Turistik në Stamboll

Udhërrëfyes Privat Turistik në Stamboll Udhërrëfyes Privat Turistik në Stamboll; nisni një udhëtim të paharrueshëm nëpër Stamboll me një udhëzues privat profesional dhe me licencë që flet anglisht. Për më shumë informacion, sugjerime të personalizuara dhe detaje mbi çmimet, ju lutem plotësoni formularin më poshtë. Nëse nuk jeni të sigurt se si të planifikoni aventurën … Read +++

Bileta e Hyrjes në Pallatin Topkapi

biletë hyrëse e shpejtë dhe zbritje në grup për Pallatin Topkapi dhe Haremin. Orari i hapjes

Bileta e Hyrjes në Pallatin Topkapi, 2024 Bileta e Hyrjes në Pallatin Topkapi; Biletat e hyrjes për Pallatin Topkapi; i vendosur në një kompleks prej 700.000 metrash katrorë, Pallati Topkapi është një ndër pallatet-muze më të mëdha në botë. Biletat e hyrjes për Pallatin Topkapi janë të disponueshme në sportelet e biletave të vendosura në … Read +++

Biletat e Disneyland Paris

kaloni biletat e linjës për Disneyland Paris

Biletat e Disneyland Paris Biletat e Disneyland Paris; (Bileta speciale për të hyrë pa pritur në radhë). Disneyland Paris është një park argëtimi i vendosur në lagjen Chessy, 32 km nga Parisi. Ka dy parqe tematike të veçanta, hotele, mundësi për blerje dhe ngrënie dhe një fushë golfi. I pari dhe origjinali nga dy parqet … Read +++

Biletat për Kullën Eifel

blini dhe rezervoni biletat e kullës Eifel për të hyrë shpejt, çmimet e biletave, orët e hapjes dhe si të shkoni me metro

Biletat për Kullën Eifel Biletat për Kullën Eifel: (kliko për të parë çmimet dhe për të blerë bileta) Ose kontrolloni më poshtë nëse ka biletë të disponueshme për datën tuaj; Adresa; Champ de Mars, 5 Avenue Anatole, Francë, 75007 Paris. Transporti me metro; 1- Merrni linjën 6 për stacionin “Bir Hakem”, më pas ecni rreth 10 … Read +++

Biletat e hyrjes në Londër

biletë hyrëse për Studiot Harry Potter, Lundrimi me varkë në Thames, Muzeu Madam Tussauds, Kështjella Windsor, The Shard.

Biletat e hyrjes në Londër Biletat e hyrjes në Londër; (Klikoni për të parë biletat dhe çmimet) më poshtë po rendisim 6 atraksionet turistike më të rëndësishme për t’u vizituar gjatë udhëtimit tuaj në Londër. Duke qenë se ka një kërkesë të madhe për këto vende turistike, mund të hasni në radhë të gjata biletash … Read +++

Kapërceni biletat e linjës në Paris

Si të rezervoni dhe blini bileta të hyrjes së shpejtë në Paris për Luvrin, Muzeun, Kullën Eifel, Pallatin e Versajës dhe turne me varkë në lumin Seine

Kapërceni biletat e linjës në Paris Kapërceni biletat e linjës në Paris; Paris ka përjetuar një rrjedhje të pa-precedentë turistësh gjatë dy viteve të fundit. Radhë të gjata për bileta, që dikur shiheshin vetëm në Kullën Eifel dhe Muzeun e Lovarit, tani shihen gjithashtu në udhëtime me anije në Lumën Seine, Pallatin e Versajesit dhe … Read +++