Destinations, Travel Suggestions, Tickets, Private Guides, Private Tours...
Destinations, Travel Suggestions, Tickets, Private Guides, Private Tours...

Biletat e hyrjes në Londër

Biletat e hyrjes në Londër

Biletat e hyrjes në Londër; më poshtë po rendisim 6 atraksionet turistike më të rëndësishme për t’u vizituar gjatë udhëtimit tuaj në Londër. Duke qenë se ka një kërkesë të madhe për këto vende turistike, mund të hasni në radhë të gjata biletash në biletat. Nëse dëshironi të hyni shpejt pa pritur në linjat e biletave, mund të rezervoni ose blini biletën tuaj paraprakisht duke klikuar në lidhjet e mëposhtme. Shitja e biletave bëhet përmes portalit më të sigurt të shitjes së biletave në botë “getyourguide”.

harry potter warner studio giriş bileti ücreti

 1. Biletat e hyrjes në Londër për; Harry Potter Warner Bros Studios
 2. Biletat e hyrjes në Londër për; London Eye 
 3. Biletat e hyrjes në Londër për; Kulla e Londrës
 4. Biletat e hyrjes në Londër për; Muzeu i Madam Tussauds
 5. Biletat e hyrjes në Londër për; Turne me varkë në lumin Thames
 6. Biletat e hyrjes në Londër për; Observatori Shard

londra madam tussaud müzesi giriş bileti fiyatları

Bileta dhe turne të tjera në Londër

londra tekne turu bilet ücreti

Çmimet për biletat e hyrjes në Londër

Më poshtë janë çmimet e hyrjes në muzetë dhe atraksionet në Londër, si dhe çmimet e turneut me guidë në paund britanik. Këto çmime janë për vitin 2022 dhe mund të ketë përditësime të vogla gjatë vitit.

 1. Çmimet e turneut për Harry Potter Studios, £94
 2. London Eye, çmimi i biletave të hyrjes, £32,5
 3. Kulla e Londrës, çmimet për biletën e hyrjes, £29.90
 4. Muzeu Madam Tussauds, tarifa e hyrjes, £33.50
 5. Turne me varkë në lumin Thames, çmimet e biletave; £14
 6. Tarifa e pranimit në Observatorin Shard, £28

the shard ve london eye dönmedolap bilet ücreti

Pse duhet të blej paraprakisht biletën time të hyrjes?

Për të mos pritur në radhë të gjata biletash dhe për t’u kthyer të lodhur nga pushimet tuaja, do të jetë e dobishme të rregulloni paraprakisht biletat tuaja të hyrjes. Mund të ketë radhë të gjata në biletat e muzeve, veçanërisht gjatë sezoneve të larta, në festat publike dhe në fundjavë. Nuk është gjithmonë e mundur të parashikohet ky problem. Disa muze kanë vendosur një kuotë për numrin e vizitorëve ditorë të lejuar dhe biletat mund të mbarojnë. Për këtë arsye, do të ishte e mençur të blinit paraprakisht “biletat online”, të njohura si “kaloni linjën” ose “hyrje e shpejtë”, të cilat ju lejojnë të hyni shpejt pa pritur në bileta. Çmimet e biletave të hyrjes me shpejtësi mund të ndryshojnë nga muzeu në muze. Ndërsa çmimet ndonjëherë janë të njëjta me çmimin e arkës, ndonjëherë mund të shtohet një tarifë shërbimi.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x