Çmimet e Trajtimit Dentar në Turqi

Çmimet e trajtimit dentar në Turqi

Çmimet e trajtimit dentar në Turqi; si bloger, do të doja t’ju prezantoja me një klinikë dentare në qendër të Stambollit, ku miqtë e mi të ngushtë, Tuğçe Akın dhe Serdar Yılmaz, ofrojnë shërbime dentare. Kjo hyrje është përgatitur me qëllimin e vetëm për të ofruar informacion për ata që mendojnë të vijnë në Turqi për trajtim dentar, pa përfshirë asnjë interes financiar. Klinika, ku punojnë 15 stomatologë ekspertë, ka një certifikim ISO dhe mburret me një shkallë kënaqësie afër 100%. Ato ofrojnë gjithashtu një garanci të përjetshme. Ju mund të merrni një konsultim falas në internet dhe të merrni një kuotë çmimi duke plotësuar formularin e mëposhtëm;

The Most Comfortable Dental Clinic in Turkey

abdelkerim abdou
abdelkerim abdou
2023-10-21
clinique dentspa spécialisé domaine dentaires. clinique de référence. j'apprécie beaucoup par rapport autre pays,
gary chetrit
gary chetrit
2023-10-20
Ceci n’est pas un faux commentaire. Je ne suis pas payé pour ça contrairement à ce que vous avez pu lire. Clinique exceptionnelle. Technologie et matériels au top. Ultra propre et médecins de très haut niveau. Je recommande 100% et merci Fatima!
RI Coop
RI Coop
2023-10-20
Great experience for my wife to have the beautiful lifetime smile we love. Dentspa met and exceeded our expectations for the dental work my wife chose.
alix bado
alix bado
2023-10-20
They are very professional! The team is very friendly and they will give you all the support and reassured on your anxieties! The result is amazing!
Enas Kyani
Enas Kyani
2023-10-20
It’s was a grate time that we met all amazing people so hospitality and great job I’m so happy that I’ve done with you guys thanks 🙂
Abu Zahra
Abu Zahra
2023-10-20
A great experience. The dentist was fantastic, looked after me from the beginning until The end. Very happy with the end result. Would highly recommend for whoever wants to get nie teeth and very high professional care. Dr.Berkay
Vista
Vista
2023-10-20
Everything worked well. Reasonable prices and a no hidden costs. Also perfect service till the end.
Aziz Golca
Aziz Golca
2023-10-19
Gerçekten çok kaliyeti bir hizmet anlayışı, tüm çalışan arkadaşlara teşekkür ederim

Türkiye'de diş, implant tedavi fiyatları ne kadardır?

DentSpa Specialistë DentSpa

Disa nga 15 dentistët specialistë që ofrojnë shërbime dentare në DentSpa përfshijnë;

Turkiyede ve Istanbulda diş tedavisi ve implant fiyatları, Dentspa uzman diş hekimleri
Mjeku specialist “Tuğçe Akın” (PROSTODONTIKA) | Mjeku specialist “Serdar Yılmaz” (KIRURGJIA ORAL) | Mjeku specialist “Şükran Tüfekçioğlu” (KIRURGJIA ORAL MAXILLOFACIALE) | Mjekja specialiste “Damla Öztürk” (PERIODONTIOLOG) | Mjekja specialiste “Madina Gulverdiyeva” (STOMATOLOGJIA PROTETIKE) | Mjeku specialist “Begüm Güler” (ORTODONTIK)

İstanbul ve Türkiye için diş implant tedavisi fiyatı

FORMULARI I ÇMIMIT DHE INFORMACIONIT

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

PSE DUHET TË PREFERONI DENTSPA?

 • DentSpa ka certifikim ISO dhe akreditime ndërkombëtare të IAF dhe iAS.
 • Deri në 70% avantazh çmimi në krahasim me vendet e tjera
 • 20 vite eksperience
 • Diagnoza online falas dhe e menjëhershme
 • Garancia e përjetshme
 • + 96 % normë kënaqësie
 • Një vlerësim 4.7 i Google me 996 komente pozitive të pacientëve.
 • Një udhëtim për implantet sipas gjendjes dentare
 • Cilësi e lartë dhe teknologji më e fundit për pak dhimbje dhe rezultate më të mira
 • Nuk ka surpriza apo tarifa shtesë në çmime
 • Ekipi jashtëzakonisht i rehatshëm, miqësor dhe empatik
 • 50 staf përfshirë 15 mjekë
 • Ndodhet ne qender te Stambollit
Türkiye'de diş kaplama maliyeti, niçin DentSpa, Niçin Türkiye, en iyi klinik
Në DentSpa, trajtimet kryhen me pajisje të teknologjisë më të fundit

PSE DUHET TË ZGJEDHNI GJELINËN PËR TRAJTIM DENTAL?

Turqia shquhet si lider global në ofrimin e kujdesit dhe trajtimeve dentare të nivelit të lartë me çmime shumë konkurruese.

Rrënjët e stomatologjisë në Turqi kanë dy shekuj, me themelimin e fakultetit të parë stomatologjik në vitin 1908. Sot, me 65 fakultete dentare dhe një fuqi punëtore prej 55,000 stomatologësh, Turqia i kalon vendet si Franca dhe Italia në këtë drejtim. Pyesni veten pse Turqia duhet të jetë destinacioni juaj i preferuar për trajtimin dentar? Këtu janë disa arsye bindëse:

 1. Dentistë me përvojë dhe me kualifikim të lartë: Turqia krenohet me një grup dentistësh me përvojë dhe të aftë të njohur për ekspertizën e tyre në këtë fushë.
 2. Klinikat dentare moderne: Klinikat dentare në Turqi janë të pajisura me teknologji të fundit dhe pajisje moderne për të siguruar standardet më të larta të kujdesit dentar.
 3. Efikasiteti i kostos: Trajtimet dentare në Turqi janë dukshëm më të përballueshme në krahasim me Evropën dhe Amerikën, kryesisht për shkak të kurseve të favorshme të këmbimit.
 4. Trajtimi i Kombinuar dhe Udhëtimi: Turqia ofron një kombinim joshës të trajtimit mjekësor dhe mundësive të udhëtimit, duke e bërë atë një zgjedhje të preferuar për ata që kërkojnë kujdes dentar jashtë vendit.
 5. Afërsia dhe fluturimet e përballueshme: Vendndodhja strategjike e Turqisë lejon distanca të shkurtra udhëtimi dhe disponueshmëria e fluturimeve miqësore me buxhetin e bën atë lehtësisht të arritshme.
 6. Apeli ndërkombëtar: Turqia mirëpret rreth 200,000 pacientë nga vende të ndryshme çdo vit, duke krijuar reputacionin e saj ndërkombëtar në fushën e kujdesit dentar.

Çmimet e trajtimit dentar në Turqi; fasetat e implantit, porcelani dhe zirkoni, dizajn buzëqeshjeje

KOSTOT E TRAJTIMIT DENTAL DENTSPA TURKEY (2023)

MERRNI NJË KUOT PËR TRAJTIMIN TUAJ DENTAL TANI ⇓⇓⇓

Çmimet e trajtimit dentar variojnë në varësi të gjendjes së pacientit dhe procedurës specifike që do të kryhet. Metoda më e saktë për të marrë çmimet dhe kostot është përmes një ekzaminimi. Prandaj, ne nuk mund të ofrojmë çmime të sakta për trajtimet dhe procedurat e mëposhtme në faqen tonë të internetit. Ju mund të kërkoni çmimin duke plotësuar formularin e mëposhtëm.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Türkiye ve İstanbul için diş tedavisi ve implant kaça malolur?
Në DentSpa ka 15 dhoma ekzaminimi dhe trajtimi.
İstanbul'un en rahat ve konforlu diş kliniği
Në DentSpa, ju mund të relaksoheni dhe të lehtësoni stresin tuaj.
ÇMIMET E IMPLANTIT DENTAL
 • Implance (markë cilësore turke) + abutment; pyesni për çmimet
 • Implant Osstem + abutment;
 • pyesni për çmimet
 • Implant Dentar Nobel + abutment;
 • pyesni për çmimet
 • Implant Straumann + abutment;
 • pyesni për çmimet
 • Zimmer Biomet  implant +
 • pyesni për çmimet
 • Implant Bego + abutment;
 • pyesni për çmimet
OPSIONET E KURORËS DENTARE DHE RISERIVE LAMINATE
 • Kurorë dentare monolit zirkonium (material Premium) | Kërkoni çmimin
 • Kurora porcelani EMAX® (material Premium) | Kërkoni çmimin
 • EMAX® Rimeso laminate (material premium) | Kërkoni çmimin
 • Kurorë Porcelani Zirkoni | Kërkoni çmimin
 • Kurorë metalike prej porcelani; Kërkoni çmimin

türkiye diş implantı fiyatı

ÇMIMET MË TË MIRA “ALL ON 4” IMPLANTIT
 • Implante Dentare “Nobel” + Ura Implante Hibride Zirkoni (Gojë e Plotë) | Kërkoni çmimin
 • Implante Dentare “Nobel” + Ura Implante Hibride Zirkoniumi (Single Arch) | Kërkoni çmimin
 • Implante Dentare “Osstem” + Ura Implante Hibride Zirkoni (Gojë e Plotë) | Kërkoni çmimin
 • Implante Dentare “Straumann” + Ura Implante Hibride Zirkoniumi (Single Arch) | Kërkoni çmimin
ÇMIMET E IMPLANTIT “ALL ON 6”
 • Implante Dentare “Nobel” + Ura Implante
 • Hibride Zirkoni (Gojë e Plotë) | Pyetni për çmimet
 • Implante Dentare “Nobel” + Ura Implante Hibride Zirkoniumi (Single Arch) | Pyetni për çmimet
 • Implante Dentare “Strauman” + Ura Implante
 • Hibride Metal Porcelani (Gojë e Plotë) | Pyetni për çmimet
 • Implante Dentare “Nobel” + Ura Implante
 • Hibride Metal Porcelani (Single Arch) | Pyetni për çmimet
 • Implante Dentare “Osstem” + Ura Implante
 • Hibride Zirkoni (Gojë e Plotë) | Pyetni për çmimet
 • Implante Dentare “Osstem” + Ura Implante
 • Hibride Zirkoniumi (Single Arch) | Pyetni për çmimet
 • Implante Dentare “Osstem” + Ura Implante
 • Hibride Metal Porcelani (Gojë e Plotë) | Pyetni për çmimet
 • Implante Dentare “Osstem” + Ura Implante
 • Hibride Metal Porcelani (Single Arch) | Pyetni për çmimet
 • Implante Dentare “Implante” + Ura
 • Implance Hibride Metal Porcelani (Single Arch) | Pyetni për çmimet

all on four all on eight implant fiyatı

Modelimi i implantit për nofullën e vetme “All-on-6”

ÇMIMET E DIZAJNIT SMILE
 • Çmimi i dizajnit të buzëqeshjes dentare | Kërkoni çmimin
ÇMIME TË TJERA PËR TRAJTIM DENTAL
 • Brake / Heqja e mbajtësit të fiksuar (Për nofulla) | Pyetni për çmimet
 • Ndërtimi i bërthamës | Pyetni për çmimet
 • Postë Dentare | Pyetni për çmimet
 • Mburoja e çamçakëzit (Standard) | Pyetni për çmimet
 • Shkalla dhe polonisht – Pastrimi | Pyetni për çmimet
 • Trajtimi i kanalit të rrënjës – Për dhëmb (Kryhet nga Endodontist) | Pyetni për çmimet
 • Mbushje e bardhë e përbërë | Pyetni për çmimet

Çmimet e trajtimit periodontal

 • Pastrim i thellë | Kërkoni çmimin
 • Kirurgjia e Vrimës së Pinit |
 • Kërkoni çmimin
 • Konturimi i mishit të dhëmbëve (për dhëmbë) | Kërkoni çmimin
 • Gum Countouring (Për nofulla) |
 • Kërkoni çmimin

Çmimet e trajtimit anësor kirurgjik

 • Pastrim Kirurgjik (Prizë dhëmbësh e nxjerrë) | Kërkoni çmimin
 • Membrana kolagjenike | Kërkoni çmimin
 • Nxjerrja standarde e dhëmbëve | Kërkoni çmimin
 • Ngritja e sinuseve nga një anë |Kërkoni çmimin
 • Shartim kockor – 4 cc (Kostoja maksimale për shartim kockor) | Kërkoni çmimin
 • Shartim kockash – 3 cc | Kërkoni çmimin
 • Shartim kockash – 2 cc | Kërkoni çmimin
 • hartim kockash – 1 cc | Kërkoni çmimin

Çmimet për zbardhjen e dhëmbëve

 • Zbardhja e dhembeve me laser (Nje nofulla) | Pyetni për çmimet
 • Zbardhja e dhëmbëve me laser (dy nofulla) | Pyetni për çmimet

 


 

KU NDODHET KLINIKA DENTALE DENTSPA DHE HOTELET?

Klinika Dentare DentSpa ndodhet në anën evropiane të Stambollit, në një zonë qendrore pranë Fulya, rrethi Şişli. Stafi ynë i zyrës do t’ju ndihmojë me akomodimin. Më poshtë është një listë e hoteleve me të cilët bashkëpunojmë dhe ofrojmë tarifa speciale. Sigurisht, nëse preferoni, mund të zgjidhni edhe një vend tjetër.

istanbul diş tedavisi için nerede, hangi otelde kalınır?

MERRNI NJË KUOT PËR TRAJTIMIN TUAJ DENTAL TANI ⇓⇓⇓

Ju mund të merrni një çmim të përafërt për trajtimin tuaj dentar duke plotësuar formularin e mëposhtëm. Më pas, nëse dëshironi, mund t’i diskutoni detajet me një nga mjekët tanë në klinikë në telefon.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

* Ju lutemi vazhdoni të lexoni për të mësuar në lidhje me programin HEALTH & TRAVEL dhe turnetë e qytetit falas (vetëm për ata që plotësojnë formularin në këtë faqe).

PROGRAMI I SHËNDETIT & UDHËTIMIT; TURI I QYTETIT FALAS NE STAMBOLL

Ju gjithashtu mund të bëni një turne qyteti në Stamboll me një guidë profesionale dhe private për trajtimet tuaja që tejkalojnë 5000 €. Stambolli ka qenë kryeqyteti i 3 perandorive të mëdha të historisë si Roma, Bizanti dhe Osmani. Stambolli, i vetmi qytet në botë i ndërtuar në dy kontinente, është një nga 3 qytetet më të dëshiruara në Evropë për t’u vizituar, së bashku me Parisin dhe Romën. Bëni trajtimin tuaj në Stamboll dhe keni mundësinë të vizitoni këtë qytet të mrekullueshëm. Nëse thoni po, ju lutemi dërgoni një kërkesë në [email protected] përpara se të fillojë trajtimi juaj.

AZGJIDHNI NJËN NGA TURET PRIVATE TË MËPOSHTME;

 • TOUR 1 – Turne në këmbë në Gadishullin Historik (5 orë); Hagia Sophia, Xhamia Sulltanahmet, Pallati Topkapi (oborri), Hipodromi Romak, Çemberlitaş, Pazari i Madh (Kapalıçarşı).
 • TOUR 2 – Turne në këmbë në Gadishullin Historik dhe Turne në Bosfor (5 orë); Pazari i erëzave (Mısır Çarşısı), Xhamia Rüstem Pashë, Ura e Galatas, Karaköy, Patriarkana Ortodokse Turke, Turne me varkë në Bosfor.
 • TOUR 3 – Pera, Galata, dhe Aziatike Shore Tour në këmbë (5 orë); Rruga Istiklal, Kisha Italiane e San Antonios (Kisha Italiane San Antuan), Hoteli Pera Palace dhe dhoma e Ataturkut, Kulla Galata, Tünel, kalimi i trageteve në bregun aziatik dhe tregu tradicional i ushqimit.

istanbul'da sağlık turizmi diş tedavisi fiyatları

PLANI I KUJDESIT DENTAL DENTSPA PËRFSHIN TRAJTIMET E MËPOSHTME;
 • Implantet dentare
 • Urat dentare
 • Mbushjet dentare
 • Proteza / Proteza
 • Kurora dentare
 • Zbardhja e dhembeve
 • Kirurgji orale
 • Stomatologji protetike
 • Rimeso kompozite
 • Stomatologji Ortodontike (Krafte)
 • Ekzaminimi ose konsultimi dentar
 • Trajtimi terapeutik i dhëmbëve – prishja
 • Trajtim terapeutik – pulpë dhe nervore dentare
 • Trajtimi terapeutik – Periodontiti
 • Rimeso kurore prej metali qeramike
 • Rimeso me kurorë me zirkon
 • Kurorë zirkon + implant
 • Rimeso me kurorë qeramike, rimeso “CEREC”
 • Mbushje qeramike “CEREC”
 • Proteza dentare e levizshme
 • Proteza Bugel
 • Ortopantomografia
 • Imazhe 3D e të gjithë zgavrës me gojë
 • Trajtim ortodontik – brake metalike (një nofull)
 • Trajtim ortodontik – kllapa qeramike (një nofull)
 • Trajtim ortodontik – kllapa qeramike të bardha (një nofull)
 • Trajtimi ortodontik – kllapa gjuhësore (një nofull)
 • Trajtim ortodontik – linja të qarta (të dyja nofullat)
 • Implantimi Dentar
 • Pastrim profesional higjienik i dhëmbëve
 • Zbardhja përtej shtyllës
 • Zbardhja e dhëmbëve Zoom4
 • Zbardhje kimike
 • Trajtimi periodontal me laser
 • Nxjerrja e dhëmbëve
 • Nxjerrja e dhëmbëve të mbetur
 • Ekzaminimi viziografik i dhëmbëve
 • Trajtimi i dhëmbit të qumështit të prishur
 • Trajtimi i pulpës së dhëmbit të qumështit
 • Dhëmbët plastikë të përkohshëm
 • Dhëmbë plastikë të përkohshëm në implant

Leave a Comment